El municipi de Santa Cristina d'Aro celebra diverses festes durant tot l'any. Festes d'àmbit local i festes pròpies de la nostra tradició i cultura.
Les festes d'àmbit local són les festes dels 4 nuclis històrics que formen Santa Cristina d'Aro: Santa Cristina, Solius, Romanyà i Bell lloc i que estan representats a l'escut del nostre municipi amb una forma de clau per a cadascún.
A Santa Cristina destaquem, per la seva importància, i per ordre cronològic les següents festivitats:

 • La Cavalcada de Reis del dia 5 de gener. Ses majestats els 3 reis mags ens visiten cada any en la tradicional desfilada de la nit de reis.
 • El Carnaval que se celebra durant els mesos de febrer o març. Santa Cristina d'Aro compta actualment amb 6 colles de Carnaval que són les encarregades de representar-nos a les rues a on participen amb les seves fantàstiques creacions.
 • Festa de Solius: El cap de setmana més proper a la festivitat de Sant Baldiri (20 de maig)
 • La Festa de la Gent Gran: L'Ajuntament organitza aquesta festa cada any a inicis de maig com a homenatge a la gent gran del poble.
 • El Campionat de botifarra: El dia 1 de  maig és la data escollida per a la celebració del Campionat de botifarra.
 • La Mostra de Tastets de Cuina Casolana: La Mostra de Cuina és un referent gastronòmic d'obligat compliment que cada any porta a prop de 500 comensals de la nostra comarca a gaudir dels plats tradicionals que ens cuinen 50 cuiners i cuineres. La Mostrade Tastets de Cuina Casolana se celebra el primer o segon dissabte de juny.
 • La Revetlla de Sant Joan: Santa Cristina celebra el solstici d'estiu amb una revetlla popular a la fresca.
 • La Festa Major que se celebra durant  5 dies coincidint amb la festivitat de Santa Cristina (24 de juliol). És la festa principal del poble i la que mou més entitats i té més participació popular.
 • La Festa de Bell lloc: 15 d'agost
 • La Diada Nacional de Catalunya: Cada onze de setembre, com a tota Catalunya, Santa Cristina d'Aro commemora la diada de l'onze de setembre del 1714, data en que Barcelona va caure davant les tropes de Felip de Borbó.
 • La Festa de Romanyà: 2n diumenge del mes de setembre
 • La Castanyada i rua de Halloween: El dissabte més proper al dia 1 de novembre
 • Activitats de Nadal: Taller de bastons de tió, Caga tió infantil (24 de desembre), Parc Infantil de Nadal (3 dies entre Sant Esteve i cap d'any)

Us convidem doncs a gaudir d’aquestes i tota la resta de festes que organitzem des de l’Ajuntament amb nosaltres.

Àrea de Festes

CARNAVAL 2021 - EL CARNAVAL CONFINAT

CARNAVAL 2021 - EL CARNAVAL CONFINATDel dia 5 al 24 de febrer a Santa Cristina d'Aro celebrarem EL CARNAVAL CONFINAT. El Carnaval d’aquest any està totalment condicionat per la situació de pandèmia que estem vivint.  Totes les…[...]

Viu el Nadal 20-21 a Santa Cristina d'Aro

Viu el Nadal 20-21 a Santa Cristina d'AroBenvolgudes, benvolguts, Novament ens tornem a apropar a unes de les dates més especials de l’any... Les festes de Nadal. Unes festes que aquest any són més diferents i especials que mai, marcades…[...]

Diada de Catalunya 2020

Diada de Catalunya 2020Santa Cristina d’Aro commemora la Diada Nacional de Catalunya el proper divendres 11 de setembre. Els actes començaran a les 19 h a la plaça de l’1 d’octubre de 2017 amb la celebració de l’espectacle…[...]

Festa Major de Romanyà 2020

Festa Major de Romanyà 2020El veïnat de Romanyà celebra la seva Festa Major coincidint amb el segon diumenge de setembre La jornada començarà a les 10 h amb la celebració del joc de pistes Terra i tributs, per a infants a…[...]

Festa Major de Bell lloc - 2020

Festa Major de Bell lloc - 2020La celebració de la Festa Major del veïnat de Bell-lloc coincideix amb la festivitat de la Mare de Déu d’Agost. La celebració de la festa ha quedat afectada - Com la gran majoria de les activitats que…[...]

Calendari de festes populars

Calendari de festes populars GENERQuina de la colla “Els Merlots”Cavalcada de Reis FEBRER/MARÇCarnaval ABRILFesta de Sant JordiFesta de la Gent Gran MAIG Campionat de botifarraAplec de PedraltaFesta de Solius JUNY…[...]

Facebook

Instagram

Twitter