Halloween

La Castanyada - festa popular catalana  que se celebra el dia de Tots Sants tot i que darrerament s’ha desplaçat a la vigília- i el Halloween - tradició d’origen celta que se celebra la vigília de Tots Sants (La paraula halloween prové  de l’expressió All hallows Eve, anglès antic que deriva en  All Saints Eve,  literalment, vigília de Tots Sants) – es barregen al nostre poble en una jornada festiva, en la qual el poble es veu envaït de princeses, zombis, i monstres de tot tipus, que passaran de menjar castanyes a trucar a les cases dels veïns i veïnes entonant la frase “broma o regal” tot esperant una recompensa que sol arribar en forma de dolç.

Les tradicions de casa nostra i les activitats importades d’altres cultures caminen de bracet a Santa Cristina d’Aro.

L'activitat la va iniciar la colla Les Castanyes Voladores l'any 2013 i actualment és una data marcada al calendari de festes locals.

Els darrers anys l'activitat s'ha convertit en un passatge del Terror, que aquest 2023, sota el nom de "Per Halloween, Santa Cristina d'Aro fa... Por" s'ha potenciat comptant amb la col·laboració de diverses entitats i comerços.

L'activitat se celebrarà el dissabte 4 de novembre de 18 a 21h amb 2 recorreguts terrorífics a la plaça del Mn. Baldiri Reixac i al c/ Comerç.