caenfrdeitptrues

Se celebra el concert d'Hotel Cochambre

Quasi 300 persones van assistir el passat dissabte 19 de setembre al concert del grup Hotel Cochambre que es va celebrar al campa de futbol de terra de Santa Cristina d'Aro.

El concert, que se va celebrar amb totes les mesures de seguretat pròpies de la situació de COVID que estem vivint (amb control d'aforament, control de temperatura i desinfecció de mans a l'entrada i ús obligatori de mascareta i prohibició de fumar a l'interior), va tenir una durada aproximada d'1 hora i 45 minuts, i estava emmarcat dins del cicle Santa Cristina d'Aro dona suport al sector musical.

El public assistent, que va tenir un comportament exquisit en tot moment, va gaudir de valent amb un dels conjunts que més tirada tenen a les nits d'estiu de les nostres contrades i que aquest any, degut a la situació sanitària, no s'havia pogut veure encara a la nostra zona.

El cicle Santa Cristina d'Aro dona suport al sector musical continuarà el proper divendres 25/9 amb el concert del conjunt Yo suspendí EGB que se celebrarà al mateix recinte a les 20h i finalitzarà el dissabte 26/9 amb al concert de l'orquyestra La Principal de La Bisbal.

Les entrades gratuïtes es troben disponibles al web https://entradas.codetickets.com/entradas/santacristina

Àrea de FestesWhatsApp Image 2020 09 21 at 08.56.04 1WhatsApp Image 2020 09 21 at 08.56.04

Twitter

Facebook Ajuntament