COLÒNIES DE SETMANA SANTA!


Sortida per al jovent de Santa Cristina a la Garrotxa per Setmana Santa

Les àrees de Joventut dels Ajuntaments de Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro recuperen la sortida conjunta per al jovent dels dos municipis, a partir de 12 anys, a la Garrotxa de cares a Setmana Santa.

En concret, la sortida es realitzarà al llarg de tres dies, de l’11 al 13 d’abril, a la casa de colònies Mas Franch de Sant Feliu de Pallerols. Les activitats principals programades són una jornada poliesportiva, excursió d'un dia a les gorgues de les Planes d’Hostoles, nits de gimcanes i música disco, més un matí de parc aventura (tirolines, ponts penjants i tir amb arc).

La inscripció, que es pot realitzar fins el 7 d’abril, s’ha de fer a través del següent enllaç: https://formacio.santacristina.cat/Curs/Details/593

La sortida inclou el transport i l’allotjament a pensió complerta, si bé cal portar l’esmorzar i el dinar del primer dia. El preu de la sortida amb el Carnet Jove de Santa Cristina d’Aro és de 60 euros. Si un cop tancat el període d’inscripcions queden places lliures, s’obrirà un segon període extraordinari d’inscripcions per a joves no empadronats al municipi amb un preu general de 70 euros.

A banda de la inscripció, és imprescindible que els i les participants entreguin a l'organització el full d'autorització signat. El full d'autorització es lliurarà per correu electrònic o presencialment a la Zona Jove un cop s’hagi fet la inscripció.

Per tal de demanar més informació o resoldre dubtes, les persones interessades poden adreçar-se a la Zona Jove: Carrer Doctor Casals nº 45 baixos (dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16:00 a 20:00h) o als telèfons 606 46 95 84 / 972 83 79 18.


Sortida colònies Zona Jove