INSCRIPCIONS CASAL D'ESTIU 2021 - DE L'11 AL 25 DE MAIG


INSCRIPCIONS OBERTES DE L'11 AL 25 DE MAIG.

IMPORTANT! Informació rellevant que cal llegir abans de realizar la inscripció:


PERÍODE INSCRIPCIONS: De l'11 al 25 de maig.

CASAL INFANTS: De P3 fins a 6è de primària
CASAL JUVENIL: De 1r a 4t d'ESO

PERÍODE CASAL:
CASAL INFANTS: Del 28 de juny al 3 de setembre
CASAL JUVENIL: Del 28 de juny al 23 de juliol
*Inscripció mínima per a dues setmanes.

HORARIS:
8:00h - 9:00h Servei d'acollida
9:00h - 14:00h Casal estàndard

QUOTES:
Preu per a 4 setmanes:
- Hora complementària (De 8 a 9 h - Servei d'acollida): 40,00 €
- De 9 a 14 h.................................................................: 200,00 €

Preu per a 2 setmanes:
- Hora complementària (De 8 a 9 h - Servei d'acollida): 22,50 €
- De 9 a 14 h.................................................................: 128,00 €

BONIFICACIONS
Tots els infants que estiguin empadronats a Santa Cristina d’Aro o que un membre de la seva família hi treballi, tindran:
1) Un 30% de descompte sobre la quota del casal.
2) Un 15% de descompte addicional per al segon germà empadronat sobre la quota del casal.
3) Un 20% de descompte addicional als nens/es que provinguin de famílies nombroses o monoparentals sobre la quota del casal. Sempre i quan complexin els criteris econòmics recollits a l’ordenança fiscal número 18. S’ha de sol·licitar: https://www.santacristina.cat/seu-e-i-tramits/tramits-i-instancies/239-hisenda.html

PAGAMENT:
La primera setmana de juny rebreu una carta de pagament al correu electrònic, podreu realitzar-lo amb la vostra banca virtual o bé anar a pagar-ho a un caixer automàtic mitjançant el codi de barres

 

*Per realitzar la inscripció és obligatori utilitzar el navegador Google Chrome. La resta produeixen errors.

>>> INCRIPCIONS: Accediu a través de la plataforma: https://estiu.santacristina.cat/

Rebreu el resum de la vostra inscripció al correu electrònic de contacte (reviseu el correu brossa).

 

Per més informació contacteu amb l'Àrea d'Esports al correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Casal destiu
Foto d'arxiu: Casal Estiu 2019 Santa Cristina d'Aro

LA ZONA JOVE OBRE LES SEVES PORTES CADA TARDA, AMB CITA PRÈVIA


La Zona Jove obre les seves portes cada tarda, amb cita prèvia i grups de màxim 6 persones.

L’àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro ha donat la benvinguda a la Lidia, la nova dinamitzadora juvenil, i amb la seva recent incorporació la Zona Jove passa a estar oberta al públic de dilluns a divendres de les 16 h a les 20 h.

En el marc del conjunt de mesures de prevenció i protecció de la COVID-19 és necessari reservar l’espai amb antelació a través del Whatsapp de l’àrea (606 46 95 84) i per a un màxim de 6 persones. Descobriu tots els serveis i recursos, totalment gratuïts, que ofereix la Zona Jove:

ZONA DE JOCS I CUINA
Sala polivalent equipada amb projector i altaveus, cuina, zona sofàs, ping-pong, futbolí, revistes, còmics, llibres i jocs de taula com King of Tokyo, Sushi go! Carcassone, Dixit, Dobble o Speed Cups.

AULA “FORMA’T I PARTICIPA”
Aula d’informàtica i estudi amb servei de copisteria per alumnat de GES, Batxillerat i cicles formatius.

PUNT INFORMACIÓ JUVENIL
Informació, assessorament i tràmits en formació, treball, participació, associacionisme, cultura, salut, lleure i mobilitat.

PUNT JOVE D’ATENCIÓ A LES SEXUALITATS
Informació, orientació i derivació presencial i/o a distància de forma totalment confidencial sobre salut i sexualitat: Infeccions de transmissió sexual (ITS), Anticoncepció d'urgència, Retard de la regla, Avortament, Atenció sanitària, Plaer i pràctiques, Violència masclista, Atenció LGTBI i Diversitat sexual, Diversitat funcional, Canvis corporals i primeres vegades, Mètodes anticonceptius i Gestió de les emocions.

CARNET JOVE MUNICIPAL
El Carnet Jove és una targeta personalitzada, amb la qual els i les joves de Santa Cristina d'Aro poden accedir a descomptes i avantatges en establiments, botigues i comerços de la Vall d’Aro.
Per poder-lo sol·licitar cal:
- Residir a Santa Cristina d'Aro.
- Tenir entre 12 i 31 anys, ambdós inclosos.
*Sol·licita’l en línia a https://bit.ly/39LSrHN

Per a més informació i per descobrir tot el que pots trobar a la Zona Jove, no t’oblidis de consultar la seva pàgina web: https://joventut.santacristina.cat/

Les famílies d’adolescents i joves, si teniu dubtes o consultes, poseu-vos en contacte amb l'àrea al 972 83 79 18 - 606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Zona Jove

TORNA LA ‘PRIMAVERA A L’ESPAI’ DE SANTA CRISTINA D’ARO COINCIDINT AMB EL 10è ANIVERSARI DE L’ESPAI RIDAURA


Les Àrees de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, juntament amb la Biblioteca Baldiri Reixac, llancen l’esperada ‘Primavera a l’Espai’ amb una programació que, inicialment, es preveu dur a terme amb normalitat, complint amb tots els protocols de seguretat establerts pel PROCICAT.

El cercle d’espectacles s’iniciarà a finals d’aquest mes de març i culminarà a finals de juny, tres mesos on la cultura i els espectacles seran els protagonistes a l’Espai Ridaura, que ha assolit el distintiu d’“Espai de Cultura Responsable” després d’haver-se inscrit al cens d’espais de cultura segurs promogut per la Generalitat de Catalunya.

El tret de sortida de la ‘Primavera a l’Espai’ el marcarà el ‘Dia Mundial de la Poesia’ que, tot i que  oficialment se celebra el dia 21 de març, l’espectacle es realitzarà el divendres 26 a l’Espai i tindrà un preu de 5 euros per persona. Durant la funció es posarà veu i música a la poesia de dones i homes que han esdevingut persones clàssiques catalanes contemporànies. Un captivador contrast artístic i interpretatiu a través de la veu inconfusible i plena de matisos de Joan Massotkleiner i la sensible, emotiva i transparent arpa d'Anna Godoy.

Dos dies després, el 28 de març, es realitzarà l’obra de teatre ‘Vida de peix...sense espines!’ de la mà de les actrius Mercè Comes i Rosa Andreu, que interpretaran converses surrealistes de la vida de la Marcia i la Llúcia, en una sala d’espera d’una consulta qualsevol. En aquest cas, el cost de l’obra serà de 10 euros.

Durant el mes d’abril tindrem dos espectacles més, el primer serà el dia 3 amb l’actuació màgica d’‘Una nit amb el Mag Lari’, una exhibició d’il·lusió, humor i sorpreses dirigida a tots els públics a un preu de 10 euros l’entrada. La segona activitat, en aquest cas gratuïta, serà el dia 17 amb la ‘Revetlla de Sant Jordi’ on hi  haurà, en primer lloc, una lectura dramatitzada de les ‘Cartes de les heroïnes d’Ovidi’ a càrrec de Susagna Navó i Carles Alcoy i, tot seguit, una actuació musical a càrrec del Duet Eclipse, format per Clara Màrquez i Berta Pradell.

El mes de maig arribarà engrescador per a l’Espai Ridaura ja que el dia 14 celebrarà el seu 10è aniversari i ho farà amb una activitat gratuïta per a tothom, creada amb la participació d’entitats i grups del territori que, durant deu anys, han passat i deixat empremta a l’Espai.

Al dia següent, el 15 de maig, es representarà l’obra de teatre ‘Un tal Shakespeare’, amb Marcel Tomàs de Cascai Teatre. Una peça basada en la deconstrucció del registre clàssic de l’humor per tal de contemporanitzar el gènere i adaptar-lo als nous llenguatges escènics, amb l’objectiu que connectin amb l’espectador d’una manera més directe i actual. El cost de l’obra serà de 10 euros.

Culminarà el mes de maig amb la presentació, el dia 21, del llibre ‘Sant Feliu de Guíxols anys 60. Una festa permanent’, amb l’autor Jaume Garcia i l’il·lusionista Xevi, una activitat gratuïta que tindrà lloc, en aquesta ocasió, als jardins de la Casa Màgica. Es tracta d’un recull d’imatges i comentaris sobre les mítiques sales de festa dels anys 60 a Sant Feliu de Guíxols, locals on es trobava la joventut de l’època que tot just començava a entreveure un altre món: el món del turisme que començava a omplir les platges i els locals d’oci, tot amenitzat per noms de luxe com els de Carmen Amaya, Los Pumas o el ‘nostre’ Xevi.

Finalment, arribats al juny, els dies 7, 8 i 10 se celebraran les audicions de final de curs de l’Escola de Música de Santa Cristina d’Aro, una activitat gratuïta per a tothom.

Amb aquestes activitats de diversa índole, es pretén retornar la cultura al municipi de Santa Cristina d’Aro amb una ‘nova’ normalitat on la seguretat i els protocols davant la Covid-19 seran claus, i es farà coincidint amb el 10è aniversari d’un Espai Ridaura que encara té molt per oferir.

Venda d’entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/espairidaura

Més informació a la web de l'Espai Ridaura: https://espairidaura.santacristina.cat/

 Cartell programa PRIMAVERA A LESPAI 2021 web

Joc d’enigmes: El misteri de les 4 claus de Santa Cristina d’Aro


Per aquesta Setmana Santa, l’àrea de Joventut organitza un Street Room a Santa Cristina: un joc d'enigmes i pistes, per a equips de joves a partir de 14 anys. Serà el proper dissabte 27 de març durant tot el dia i s’utilitzaran espais exteriors i interiors de l'Església, la Biblioteca Municipal, l'Escola Pedralta i l’Oficina de Turisme!

El joc, que porta per nom El misteri de les 4 claus, s’inspira en l’escut municipal i es podrà realitzar en diferents franges horàries: a les 10h, a les 12h, a les 14h, a les 16 i a les 18h. L’organització fixa un màxim de 5 equips per a cada franja, així com un màxim 4 joves per equip participant. El punt d’inici de cada joc serà la Plaça del Pedró, al costat de la Biblioteca Municipal.

Els equips poden fer la inscripció de forma gratuïta del 12 al 26 de març a través del següent formulari:  http://bit.ly/2OJ2wh0

Un cop feta la inscripció, l'organització es posarà en contacte amb cada equip per comunicar-li l'hora exacte del joc en el qual participa!

 Sabreu resoldre el misteri que amaga aquest joc d’enigmes? No badeu i feu la inscripció del vostre equip abans del 26 de març!

Les 4 claus cartell

Curs d’Assistència Sanitària Immediata de Nivell I


T'agradaria treballar de monitor/a en Parcs Aquàtics? O de vigilant de platja durant la temporada d’estiu?
Vols acumular punts de mèrits per a les oposicions de mossos d’esquadra, policia local, bombers o agents forestals?

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, amb la col·laboració de la Creu Roja a Girona, organitza un curs d’Assistència Sanitària Immediata de Nivell I de forma intensiva durant les vacances de Setmana Santa, per a joves a partir de 16 anys.

El curs es realitzarà de forma presencial a la Zona Jove els dies 29, 30, 31 de març i 1 d'abril, de 10 a 14 h i de 16 a 19:30 h.

El nombre d’hores lectives del curs és de 30h i inclou la formació de primers auxilis en situacions d’emergència i la tècnica de desfibril·ladors externs automàtics (DEA).

Amb la realització del curs s'obté un Diploma de Creu Roja d’Atenció Sanitària Immediata nivell I regulat i reconegut segons el decret 225/96 de la Generalitat de Catalunya; més el Carnet de socorrista de la Creu Roja.

El preus del curs són:
50€; preu general.
30€; persones empadronades a Santa Cristina d’Aro.
25€; amb carnet jove de Santa Cristina d’Aro, monitors/es de les entitats esportives municipals, i persones del municipi amb reconeixement de discapacitat (grau superior al 33%), aturades i que acreditin la condició de nombroses o monoparentals.

La inscripció i pagament online ja es pot realitzar a través del Portal de Cursos: http://bit.ly/3sJ55yl

IMPORTANT: En el context actual de la Covid-19, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro garanteix la realització del curs durant la Setmana Santa, de forma presencial i amb totes les mesures de seguretat. En el cas que canviïn les condicions sanitàries, s’adaptarà el curs a modalitat semipresencial o a distància.

Per a dubtes i més informació es pot contactar amb l'àrea de Joventut a través del telèfon 606 46 95 84 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

ASI I web

SERVEI DE CESSIÓ DE DISPOSITIUS ELECTRÒNICS

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, a través de l’àrea de Joventut, ha engegat un servei de cessió d’equipaments informàtics (portàtils o tauletes), per impulsar l’autonomia digital de joves que es trobin en una situació de vulnerabilitat digital. Les sol·licituds per optar a la cessió es poden presentar a partir d'aquest dimarts 16 de febrer, presencialment (cita prèvia per Whatsapp al telèfon mòbil 606 46 95 84) o per via telemàtica a través d’aquest formulari: http://bit.ly/3oRU3Vd

Les cessions van destinades a les unitats de convivència amb joves a partir de 12 anys. L’objectiu és la cessió temporal d’equipaments informàtics amb programari lliure. Aquest nou servei es posa en marxa mentre no s’acaba d’implementar a tot el territori el Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023, impulsat pel Departament d’Educació, amb l’objectiu de fer arribar de forma progressiva un ordinador portàtil a tot l’alumnat del segon cicle de secundària i estudis postobligatoris de l’ensenyament públic.      

De moment l’àrea de Joventut compta amb un banc de 7 portàtils i 3 tauletes, obtinguts a partir d’una donació econòmica de la Fundació Bancària “La Caixa”. L’àrea no descarta que, més endavant, segons les necessitats d’accés digital al municipi, es redactin bases reguladores amb les respectives convocatòries per a la concessió de les cessions. En aquest cas també s’intentaria ampliar el banc de dispositius a través d’altres donacions d’empreses, entitats o la ciutadania.

La cessió de l’equip informàtic tindrà en compte criteris econòmics i es valorarà que la unitat de convivència tingui membres en escolarització obligatòria o en formacions reglades no obligatòries com batxillerat, cicles formatius, escola d’adults o que cursi graus universitaris; que siguin famílies monoparentals; que tinguin un grau discapacitat d’entre el 25 i el 74%; o que un o diversos membres de la unitat de convivència estiguin inscrits al SOC com a demandants d’ocupació no ocupats.

Cada dispositiu estarà relacionat amb el/la jove en concret fins a la fi del curs escolar. Passat aquest període, l’àrea de Joventut podrà ampliar la cessió durant l’estiu si se’n justifica l’ús lectiu o acadèmic.

Cessió equips informàtics insta

AJUTS PER EMPRESES I AUTÒNOMS DEL SECTOR TURÍSTIC

A partir de demà 26 de novembre a les 9.00h es podran tramitar els ajuts per a empreses i autònoms del sector turístic.

Aquesta convocatòria està dotada amb un total de 19M d'euros que està destinada per:

 • Guies de turisme de Catalunya habilitats
 • Titulars d'establiments d'allotjament turístic
 • Agències de viatges
 • Empreses explotadores d'habitatges d'ús turístic
 • Establiments i activitats d'interès turístic

Aquesta convocatòria és compatible amb les dues línies d'ajuts que ja s'han atorgat des de la Direcció General de Turisme.

Podreu accedir al tràmit mitjançant el següent enllaç:

Subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per la COVID-19 (Agència Catalana de Turisme). Canal Empresa (gencat.cat)

covid19

DECRET: CONVOCATÒRIA DEL PLE ORDINARI TELEMÀTIC DEL DIA 24 DE NOVEMBRE DE 2020.

DECRET.-

CONVOCATÒRIA DEL PLE ORDINARI TELEMÀTIC DEL DIA 24 DE NOVEMBRE DE 2020.

Fonaments,

Vist el que disposen els articles 78.2, 80 i 80.4 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, aprovat per Reial Decret 2568/1996, de 28 de novembre,

Vista la Disposició Final Segona del Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per a fer front al COVID-19 que ha modificat l'article 46 de la Llei 7/1985, afegint un tercer apartat que habilita ha celebrar sessions i adoptar acords a distància per mitjans electrònics i telemàtics, quan concorrin situacions excepcionals de força major, de greu risc col·lectiu, o catàstrofes públiques que impedeixin o dificultin de manera desproporcionada el normal funcionament del règim presencial de les sessions dels òrgans col·legiats de les Entitats Locals

Vista la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya,.

Vistos els fonaments, l’alcaldessa decideix convocar la sessió ordinària del ple municipal previst pel 24 de novembre de 2020 per mitjans electrònics.

Vist els anteriors fonaments,

DISPOSO:

PRIMER.- CONVOCAR la sessió ordinària a distància del Ple municipal pel dia 24 de novembre de 2020 a les 20:30 hores i FIXAR el següent ordre del dia:

ORDRE DEL DIA

 1.Acta de la sessió del Ple ordinari de data 27 d’octubre de 2020.- Lectura i aprovació

 2.Resolucions de l’alcaldia.- Coneixement.

 3.Sentències i Interlocutòries.- Coneixement.

4.Proposta de resolució d’incoació de procediment pel reconeixement del dret de les hereves del senyor Santiago Aymerich Dalmau a ser indemnitzades.(Expedient E103.1 001-2019)

5.Proposta de manifest unitari del dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. 25 de novembre de 2020.

6.Proposta de moció presentada pel grup municipal PSC “per els PGE: uns pressupostos municipalistes per a la recuperació social de la seva ciutadania i l’emprenedoria local”.

7.Proposta de moció presentada pel grup municipal GUANYAREM “En defensa de la unitat de la llengua catalana”.

8.Proposta de moció presentada pel grup municipal GUANYAREM en relació amb “l’escalada militar al Guerguerat, al sud-oest del Sàhara occidental”.

9.Proposta de moció presentada pel grup municipal CIUTADANS, per “impulsar un pla de rescat social i econòmic per a les famílies, autònoms i empreses i sectors associatius, culturals i esportius del municipi davant la crisi provocada pel segon brot de la pandèmia Covid-19”.

 1. Proposicions urgents

11.Precs i preguntes.

SEGON.- NOTIFICAR la present resolució als membres integrants de l’òrgan col·legiat.

TERCER.- DISPOSAR que des del moment de la present convocatòria i fins a la celebració de la sessió, els expedients corresponents als punts que integren l’ordre del dia podran ser consultats pels membres de l’òrgan col·legiat.

LA DIPUTACIÓ DE GIRONA ATORGA MÉS 135.000 EUROS EN SUBVENCIONS A SANTA CRISTINA D’ARO.

LOGO DIPU

La Diputació de Girona ha concedit a l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro,  a través del Fons de Cooperació Econòmic i Cultural 2020, més de 135.000 euros en subvencions.

Els Ajuts han permès al govern Cristinenc, fer front a despeses com la millora de l’enllumenat públic, la compra d’ordinadors, l’arranjament de camins municipals, així com actuacions artístiques.

En concret :

Subvenció de 110.511,05 euros en despeses corrents, concretament en despeses de manteniment i millora de l’enllumenat públic.

Subvenció de 2.800 euros en camins municipals, concretament en arranjament de diversos camins municipals

Subvenció de 2.670,41 euros en noves tecnologies, concretament en despeses per la compra d’ordinadors.

Subvenció de 19.501,95 euros, per despeses culturals, concretament, per despeses en actuacions artístiques”.

Subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic

S'han aprovat les bases reguladores i les condicions per a la concessió de subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya.

L'objecte d'aquestes bases és regular les condicions per a la concessió de subvencions a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectats econòmicament per la situació de crisi ocasionada per la Covid-19, per compensar l'evident pèrdua econòmica del sector i garantir la continuïtat de la seva activitat.

Es tracta d'un únic pagament que dobla la quantia de l'anterior convocatòria. Amb aquest tercer ajut, el Govern haurà destinat 32,5M€ en línies directes de subvenció per garantir la continuïtat del sector turístic.

Ho podran sol·licitar:

 • Guies habilitats
 • Titulars d'allotjaments turístics
 • Agències de viatges
 • Empreses explotadores d'habitatges d'ús turístic
 • Establiments i activitats d'interès turístic

Cliqueu aquí per accedir a l'enllaç

 

EmXeSMnW4AEKD8C

Més articles...

Facebook

Instagram

[ingallery id="1"]

Twitter