SORTEIG Hivern al Mercat


L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro activa la campanya "Hivern al Mercat".
 
Les persones que comprin entre el 28 de gener i el 18 de febrer de 2023 (ambdós inclosos) al mercat setmanal, i facin una compra mínima de 3 euros, se’ls donarà una butlleta numerada per participar en el sorteig d'una cistella valorada en 250 euros.
 
Les butlletes premiades seran les que coincideixen amb els tres últims números del primer premi de la loteria nacional del 23 de febrer de 2023.
 
 
Santa Cristina d'Aro, dissabtes de mercat.

 
Sorteig de Nadal Facebook

CURSA POPULAR CORREPOBLE


INSCRIPCIONS OBERTES A PREU DE CURSA POPULAR
 
QUÈ ÉS EL CORREPOBLE?
És una cursa popular que vol implicar a tots els municipis del Baix Empordà en una festa del running.
Es tracta d'una competició per equips en la qual cada corredor representarà el municipi del Baix Empordà que prefereixi.
 
QUI L'ORGANITZA?
El CE Baix Empordà, amb la col·laboració de les àrees i departaments d'esports de Begur, La Bisbal d'Empordà, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d'Aro-S'agaró, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro i Torroella de Montgrí.
 
QUAN I ON?
Cada any es realitzarà a un municipi diferent del Baix Empordà.
 
1ª EDICIÓ
Dissabte 1 d'abril del 2023
Palamós
Sortida: 10:00 h a l'Estenedor de xarxes.
2 hores màxim
 
QUI POT PARTICIPAR?
Qualsevol persona nascuda l'any 2011 i anteriors (majors de 12 anys).
 
PREU I SERVEIS
10 € fins al 15 de març 2023
15 € fins al 30 de març 2023 o fins a exhaurir dorsals.
 
INCLOU:
- Dret a participar en la prova
- Samarreta tècnica del municipi*
- Control de temps amb xip
- Dorsal personalitzat
- 2 avituallaments (5 km i arribada)
- Guarda-roba
- Assistència durant la prova
- Servei d'ambulància
- Zona de jocs per als més petits
 
*Les persones inscrites abans del dia 26 de febrer tindran garantida la samarreta del seu municipi el dia de la cursa. Les inscrites després d'aquesta data podran disposar de samarreta del seu municipi fins a exhaurir-ne les existències. Per a les persones inscrites que no disposin de samarreta del seu municipi el dia de la cursa, se'ls oferirà un horari de recollida i entrega de la samarreta durant les setmanes posteriors a la prova.
 
La samarreta de Santa Cristina d'Aro és vermella, igual que el nostre escut.
 
Més informació i inscripcions a https://www.correpoble.cat/
 
CorrepobleCorrepoble SCA

INSCRIPCIONS 10è GIRACONCERT


10è GIRACONCERT

Diumenge 26 de març de 2023 
12:00 hores 
Espai Ridaura 

Inscripcions del 9 de gener al 5 de febrer de 2023 a www.cmg.cat

ENLLAÇ INSCRIPCIÓ: https://docs.google.com/forms/d/1vdZc20pLogI0iUygyRmsmE6Jfs1U8bE3nh5MiXk-8i4/viewform?edit_requested=true


Giraconcert neix per ser un espai de trobada per a aquells instrumentistes que volen desenvolupar el seu repertori solista o de música de cambra. Aquest projecte es realitza conjuntament amb d'altres escoles de les comarques gironines per donar l'oportunitat a aquests joves músics de conèixer persones amb les mateixes inquietuds i formar part d'un col·lectiu que comparteix una de les disciplines que més exigeix instrumentalment, que és la música com a solista. Aquest projecte permet que aquests joves estudiants actuïn en diferents auditoris i diferents condicions, es coneguin entre ells i ja aprenguin des de ben petits el que és fer una Gira de Concerts.

 giraconcert

RUTA MATEMÀGICA A SANTA CRISTINA


L'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha preparat una Ruta Matemàgica amb 8 jocs i enigmes sorprenents. La ruta us proposa descobrir interessants racons de Santa Cristina mentre jugueu i poseu a prova l’atzar! Són jocs aptes per a tothom, de 10 a 99 anys.

Es tracta d’una ruta auto-guiada, on només us cal el llibret explicatiu que podeu descarregar-vos aquí: Llibret Ruta Matemàgica Digital pdf.
També trobareu la Guia impresa, totalment gratuïta, a l'oficina de Turisme de Santa Cristina d'Aro (punt d’inici de la ruta).

Si voleu aprofundir més en la mecànica de cadascun dels jocs, ho podeu fer clicant aquí: Els secrets de la Matemagia

També podeu consultar un breu apunt sobre l’Aprofitament didàctic de la Ruta

Finlament, el recorregut de la ruta el podeu consultar aquí: Wikiloc - Ruta Matemàgica de Santa Cristina d'Aro

ruta matemagia


Mapa Ruta Mtmagia

CURSOS I TALLERS DEL PUNT D'IGUALTAT

Relació de cursos i tallers que ofereix el Punt d'Igualtat de Santa Cristina d'Aro per al curs 2022-2023.

Inscripcions a partir del 5 de setembre de 2022 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 637 889 203.


TALLER APRÈN A CONSTRUIR RELACIONS SANES

Cartell Taller Aprèn a construir relacions sanes

 

TALLER ACTIVA LA MENT

Cartell Taller Activa la ment

 

TALLER DE MINDFULNESS 

Cartell Taller Mindfulness

 

TALLER EMPODERA'T

Cartell Taller Empoderat

  

TALLER SIGUES TU EN FAMÍLIA: "COM PARLAR ALS INFANTS"

Cartell Sigues tu en Familia Punt dIgualtat

JOVENTUT: CURSOS, TALLERS I SORTIDES


L’àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro ha programat per aquesta temporada 2022-2023 un total de 8 cursos, 11 tallers i 4 sortides de lleure. Per poder-hi participar, cal fer la inscripció, ja sigui presencial pels tallers o on-line pels cursos i les sortides!

Anglès, Percussió, Guia cultural i informació turística, Assistència sanitària, Premonitor de lleure... i un munt de tallers creatius t’estan esperant per aquest nou curs!

Com a principals novetats en les sortides, aquesta temporada s’han programat l’escapada a Salting Girona durant les vacances de Nadal, les colònies de Setmana Santa al Pla de l’Estany i la sortida al Parc Port Aventura després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia. També cal destacar la recuperació del curs d’Assistència Sanitària Immediata (que s’oferirà de forma intensiva durant les vacances de Setmana Santa), i de la programació per primera vegada del curs de Premonitor de lleure infantil i juvenil (que amb un total de 80 hores de formació es realitzarà durant les vacances del proper juliol 2023). Tots dos cursos aniran dirigits a joves nascuts a partir de l’any 2007.   

Les inscripcions als cursos del 1er trimestre són del 12 al 30 de setembre a través de la web joventut.santacristina.cat.

Per a més info i per descobrir tot el que pots trobar a la Zona Jove, fes un cop d’ull a la cartera de serveis juvenils (lleure i oci, cultura, salut, ocupació, associacionisme, participació, mobilitat i formació) a través de la pàgina web de Joventut: https://joventut.santacristina.cat/

Per a dubtes i/o consultes posa’t en contacte amb l'àrea de Joventut al 972 83 79 18 - 606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


1

SC313 - NETEJA

 

OFERTA LABORAL

Categoria professional
Personal per neteja
Descripció del lloc (funcions)
Neteja industrial per a supència a centre situat a Sant Antoni de Calonge. S'encarregarà de la neteja general de vestuaris, magatzems, lavabos, oficines i de les zones de producció. Jornada laboral de 20h/s distribuïdes de dilluns a divendres de 16.00h a 20.00h.
Suplència a cobrir de 15 dies.
Experiència /
Requisits sol·licitats
Molt valorable experiència fent ús de maquinària industrial.
Idiomes
xŸ Català      x Ÿ Castellà      Ÿ Francès    Ÿ Anglès      Ÿ Altres:
Data prevista inici
 Immediata
Vehicle propi
 
Ÿ
 
Edat
 
Indiferent
Tipus de contracte
Durada
 
Indefinit
Centre de treball
 Sant Antoni de Calonge
Sou brut / mes
 665
Horari
Matí: x
Tarda:x
Nit:
Observacions: Carnet de conduir B

SC314 - ADMINISTRACIÓ

 

OFERTA LABORAL

Categoria professional
Administratiu/va a 20 h
Descripció del lloc (funcions)
Seguiment d'obres , correus electrònics, seguiment empreses
Experiència /
Requisits sol·licitats
Formació professional I/Cicle formatiu de Grau Mig. Word, Excel, correu electrònic i Internet.
Idiomes
xŸ Català      x Ÿ Castellà      Ÿ Francès    Ÿ Anglès      Ÿ Altres:
Data prevista inici
 5 de setembre de 2022
Vehicle propi
 
Ÿ
 
Edat
 
Indiferent
Tipus de contracte
Durada
 
Indefinit
Centre de treball
 Calonge
Sou brut / mes
Horari
Matí: x
Tarda:
Nit:
Observacions: Carnet de conduir B

RECOLLIDA PORTA A PORTA

El 1 de DESEMBRE de 2022 comença el sistema de recollida de residus PORTA A PORTA al nucli urbà de Santa Cristina d’Aro!

tres cubells

La recollida de residus porta a porta és la única alternativa per millorar els índex de recollida selectiva del municipi, complir amb les directives europees, reduir progressivament els costos de tractament de residus i millorar el medi natural de la zona on habitem.

La Unió Europea estableix que, per l’any 2025, el percentatge mínim de reciclatge de residus municipals ha de ser del 55 %, un objectiu molt allunyat dels percentatges de reciclatge actuals. A dia d’avui, sense tenir en compte les dades de la deixalleria municipal, a Santa Cristina d’Aro el 75 % dels residus que s’aboquen als contenidors de la via pública acaben al contenidor gris de rebuig i, per tant, només un 25 % es recullen selectivament.

Aquest gran gruix de residus que no es reciclen acaben a l'abocador de Solius, un equipament enclavat al bell mig del massís de l’Ardenya.

A més, el cost que suposa per a l’administració la gestió del rebuig, juntament amb el cànon, és cada any més elevat, mentre que gestionar els residus separadament comporta un ingrés de diners cap a l’administració a través del retorn d’aquest cànon de residus. Els costos tan elevats que suposa el fet de no separar correctament els residus s’acaben traduint en increments progressius de la taxa d’escombraries.

Per aquests motius, a partir de l’1 de desembre s'han retirat els contenidors del nucli urbà i els ciutadans tenen la responsabilitat de separar correctament els residus generats i dipositar-los davant de la porta de cada domicili entre les 20h i les 22h del dia que correspongui segons la fracció que pertoqui aquell dia i seguint el calendari establert.

calendari porta a porta

La implantació d’aquest sistema permet:

  • Millorar la recollida selectiva, arribant a uns resultats d’entre un 60 i 80%.
  • Retirada dels contenidors de la via pública, que implicarà més espai disponible, no caldrà el manteniment i neteja dels contenidors i s’evitaran els desbordaments; per tant, hi haurà una millor qualitat ambiental.
  • Increment de la separació dels residus, així com una major consciència ambiental.
  • La recollida de residus de la facció vegetal o els voluminosos, tendeix a millorar.
  • Reducció dels costos dels residus a l’abocador i incineració, així com un augment d’ingressos del retorn de reciclables.
  • Desapareix l’anonimat en el lliurament de residus.

L’empresa encarregada de la gestió de residus, GBI, farà una recollida de totes les fraccions (rebuig, FORM, vidre, envasos i paper-cartró) que es situaran a la via pública. Aquesta empresa ha facilitat un KIT per fer possible aquest sistema de recollida que consta de: un cubell on es dipositarà la fracció orgànica i rebuig, un altre cubell on es dipositarà el vidre, envasos i paper-cartró, un cubell d’orgànica per a la cuina, 1 pack de bosses compostables, un fulletó informatiu on s’explicarà de manera més detallada que correspon a cada fracció i un imant amb el calendari de recollida.

Pel que fa a les urbanitzacions, es continuarà amb el sistema de recollida selectiva que hi ha establert, fins a nou avís.

 

SC311 - CUINER-A

 

OFERTA LABORAL

Categoria professional
Desenvolupar tasques de cuiner
Descripció del lloc (funcions)
Cuiner de restaurant gourmet
Experiència /
Requisits sol·licitats
Persona responsable amb iniciativa i ganes d'aprendre.
Idiomes
xŸ Català      x Ÿ Castellà      Ÿ Francès    Ÿ Anglès      Ÿ Altres:
Data prevista inici
Vehicle propi
 
Sí  Ÿ
 
Edat
 
Indiferent
Tipus de contracte
Durada
 
Indefinit
Centre de treball
 Santa Cristina d'Aro.
Sou brut / mes
Horari
Matí: x
Tarda:x
Nit:
Observacions: Cal que la persona tingui experiència en cuina, com a cuiner/a.

Més articles...