Beques per fer pràctiques a l’Arxiu Nacional de Catalunya

Són beques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per fer pràctiques relacionades amb els diferents camps d’actuació de l’Arxiu Nacional de Catalunya i les tasques d’assistència i suport a les activitats que s’hi duen a terme, sota la tutoria de la persona de l’Arxiu.

La durada de les beques és d’un màxim d’onze mesos entre l’1 de setembre del 2022 i el 31 de juliol del 2023. La data concreta de l’inici de les pràctiques s’estableix, com a mínim, en els 10 dies naturals posteriors a comptar de l’endemà de la publicació de l’acord de concessió de la beca.

La dotació mensual és de 1.250 euros mensuals i l'horari de les beques és de matí i cal tenir present que la dedicació de les persones beneficiàries és, com a màxim, de 35 hores setmanals, en horari de permanència obligada de 8 h a 15 h.

Poden ser beneficiàries d'aquestes beques les persones físiques que hagin finalitzat els estudis següents:

a) Per a les modalitats a), b) i c), cal estar en possessió del títol de grau o llicenciatura en Humanitats, Història, Història de l'Art o Documentació.

b) Per a la modalitat d), cal estar en possessió del títol de grau en Fotografia i Creació Digital, o del cicle formatiu de grau superior o mitjà en fotografia.

c) Per a la modalitat e), cal estar en possessió del títol de grau en Informació i Documentació, de la llicenciatura en Documentació o del títol de diplomatura en Biblioteconomia i Documentació.

d) Per a la modalitat f), cal estar en possessió del títol de grau en Història, en Humanitats, Periodisme, Comunicació o en Informació i Documentació o llicenciatura o grau equivalent.

e) Per a les modalitats g) i h), cal estar en possessió del grau en Conservació-Restauració de Béns Culturals, llicenciatura en Belles Arts (itinerari de restauració) o diplomatura en Conservació-Restauració de Béns Culturals.

Termini de sol·licitud: del 8 de juny al 28 de juny a les 14h del 2022.

Més informació a:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Beques-per-fer-practiques-a-lArxiu-Nacional-de-Catalunya 

2. anc 084