Les entrevistes a testimonis orals sobre la Guerra Civil van ser editades el 2010 en format DVD sota el títol "Testimonis de la guerra i la fam a Santa Cristina d’Aro", en col·laboració amb el Memorial Democràtic. S'editaren com a complement al llibre sobre la Guerra Civil. El documental tractà les vivències personals de cristinencs i cristinenques durant la Segona República, la Guerra Civil i la postguerra.
Amb motiu dels 80 anys de l’inici de la Guerra Civil, el 2016, es va anar penjant a YouTube, dividit en 10 capítols. L’activitat formà part del programa d’actes commemoratius impulsat per la Generalitat de Catalunya.
En aquest capítol, Àngel Sala Costa, Emília Sancho Albertí i Trinitat Casamitjana Bou ens parlen de la Segona República, el primer alcalde republicà de Santa Cristina –l’Àngel Sala–, el president Francesc Macià, de quan va ser enterrat, el president Lluís Companys, els Fets d’Octubre del 1934 i el Front Popular.
En aquest capítol, Emília Sancho Albertí, Enric Casadevall Arxer, Montserrat Bertran Noguera, Maria Boadas Casellas i Àngel Sala Costa parlen de l’esclat de la Guerra Civil, la creació dels Comitès de Milícies Antifeixistes, el canvi de nom del municipi i la repressió revolucionària contra l’església.
En aquest capítol, Teresa Formatjer Sitjà, Montserrat Rovira Arbusé, Josep Roura Vidal, Carmen Cabarrocas Sitjar, Àngel Sala Costa, Leonor Morató Darder, Enric Casadevall Arxer parlen de la repressió contra la gent de dretes, l’amagatall de mossèn Salvador Duran, la intervenció del comitè local per frenar la repressió revolucionària i les visites del comitè d’Orriols.
En aquest capítol, Josep Roura Vidal, Trinitat Casamitjana Bou, Teresa Formatjer Sitjà, Emília Sancho Albertí, Àngel Sala Costa, Enric Casadevall Arxer, Montserrat Rovira Arbusé i Maria Boadas Casellas parlen dels voluntaris republicans al front, les visites de milicians a Santa Cristina, l’alcalde Josep Suñer i les municipalitzacions de finques particulars per a destinar-les als refugiats o a fer de col•legi.
En aquest capítol, Trinitat Casamitjana Bou, Montserrat Rovira Arbusé, Enric Casadevall Arxer, Emília Sancho Albertí, Leonor Morató Darder, Teresa Formatjer Sitjà, Maria Boadas Casellas i Àngel Sala Costa parlen dels emboscats, la lleva del Biberó, les lleves de gent gran, el canvi de rol de les dones durant la guerra i l’escassetat d’aliments.
En aquest capítol, Josep Roura Vidal, Àngel Sala Costa, Leonor Morató Darder, Montserrat Rovira Arbusé, Maria Boadas Casellas, Teresa Formatjer Sitjà i Montserrat Bertran Noguera parlen dels bombardeigs dels vaixells Canarias i Almirante Cervera, dels hidroavions i els Junker i dels refugis i les bateries antiaèries.
En aquest capítol, Trinitat Casamitjana Bou, Montserrat Rovira Arbusé, Maria Boadas Casellas, Teresa Formatjer Sitjà, Àngel Sala Costa, Carmen Cabarrocas Sitjar i Anna Vicens Feliu parlen de l’avió abatut a Bell-lloc, les víctimes cristinenques dels bombardeigs, els refugiats guixolencs de les bombes i de com l’aurora boreal de l’estiu de 1938 va semblar una gran explosió.
En aquest capítol, Enric Casadevall Arxer, Teresa Formatjer Sitjà, Trinitat Casamitjana Bou, Emília Sancho Albertí, Montserrat Rovira Arbusé, Lluís Bosch Vila, Leonor Morató Darder, Dolors Maurici Dausà, Josep Puig Puig, Carmen Cabarrocas Sitjar i Àngel Sala Costa parlen de la comunicació amb els soldats del front, la batalla de l’Ebre, el pas de soldats durant la retirada cap a França, la crema de la Suberolita i la defensa del Mas Nou i de la costa de Pinell.
En aquest novè i penúltim capítol, Carmen Cabarrocas Sitjar, Àngel Sala Costa, Teresa Formatjer Sitjà, Emília Sancho Albertí, Enric Casadevall Arxer i Montserrat Rovira Arbusé ens parlen de l’entrada dels Nacionals, els soldats cristinencs que van ser fets presoners, els batallons de treballadors, la repressió franquista, les delacions, els empresonats, els afusellats i les revenges personals.
En aquest desè i últim lliurament, Àngel Sala Costa, Montserrat Rovira Arbusé, Emília Sancho Albertí, Teresa Formatjer Sitjà, Leonor Morató Darder, Maria Boadas Casellas, Enric Casadevall Arxer i Carmen Cabarrocas Sitjar ens parlen de l’adoctrinament del règim, l’obligació de pertànyer a la Falange Española, el racionament dels aliments, el control del bestiar i dels cultius, l’estraperlo i del record inesborrable que deixa una guerra.