DECRET: CONVOCATÒRIA DEL PLE ORDINARI TELEMÀTIC DEL DIA 24 DE NOVEMBRE DE 2020.

DECRET.-

CONVOCATÒRIA DEL PLE ORDINARI TELEMÀTIC DEL DIA 24 DE NOVEMBRE DE 2020.

Fonaments,

Vist el que disposen els articles 78.2, 80 i 80.4 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, aprovat per Reial Decret 2568/1996, de 28 de novembre,

Vista la Disposició Final Segona del Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per a fer front al COVID-19 que ha modificat l'article 46 de la Llei 7/1985, afegint un tercer apartat que habilita ha celebrar sessions i adoptar acords a distància per mitjans electrònics i telemàtics, quan concorrin situacions excepcionals de força major, de greu risc col·lectiu, o catàstrofes públiques que impedeixin o dificultin de manera desproporcionada el normal funcionament del règim presencial de les sessions dels òrgans col·legiats de les Entitats Locals

Vista la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya,.

Vistos els fonaments, l’alcaldessa decideix convocar la sessió ordinària del ple municipal previst pel 24 de novembre de 2020 per mitjans electrònics.

Vist els anteriors fonaments,

DISPOSO:

PRIMER.- CONVOCAR la sessió ordinària a distància del Ple municipal pel dia 24 de novembre de 2020 a les 20:30 hores i FIXAR el següent ordre del dia:

ORDRE DEL DIA

 1.Acta de la sessió del Ple ordinari de data 27 d’octubre de 2020.- Lectura i aprovació

 2.Resolucions de l’alcaldia.- Coneixement.

 3.Sentències i Interlocutòries.- Coneixement.

4.Proposta de resolució d’incoació de procediment pel reconeixement del dret de les hereves del senyor Santiago Aymerich Dalmau a ser indemnitzades.(Expedient E103.1 001-2019)

5.Proposta de manifest unitari del dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. 25 de novembre de 2020.

6.Proposta de moció presentada pel grup municipal PSC “per els PGE: uns pressupostos municipalistes per a la recuperació social de la seva ciutadania i l’emprenedoria local”.

7.Proposta de moció presentada pel grup municipal GUANYAREM “En defensa de la unitat de la llengua catalana”.

8.Proposta de moció presentada pel grup municipal GUANYAREM en relació amb “l’escalada militar al Guerguerat, al sud-oest del Sàhara occidental”.

9.Proposta de moció presentada pel grup municipal CIUTADANS, per “impulsar un pla de rescat social i econòmic per a les famílies, autònoms i empreses i sectors associatius, culturals i esportius del municipi davant la crisi provocada pel segon brot de la pandèmia Covid-19”.

  1. Proposicions urgents

11.Precs i preguntes.

SEGON.- NOTIFICAR la present resolució als membres integrants de l’òrgan col·legiat.

TERCER.- DISPOSAR que des del moment de la present convocatòria i fins a la celebració de la sessió, els expedients corresponents als punts que integren l’ordre del dia podran ser consultats pels membres de l’òrgan col·legiat.