Agraïment públic a l’Associació Juvenil Cristinenca

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro vol manifestar públicament el seu agraïment a la important tasca solidària desinteressada que ha realitzat l'Associació Juvenil Cristinenca durant la pandèmia del coronavirus Covid-19  després que l’entitat ha decidit finalitzar el servei comunitari de subministraments en haver entrat el municipi en la Fase 2 de desconfinament i coincidint amb la desescalada de les restriccions. Des de l’entrada del confinament, a mitjans de març, els joves cristinencs han garantir el benestar general de la ciutadania  amb la realització de 88 serveis de subministraments bàsics a persones del municipi, a més, de repartir tasques educatives, informació de preinscripcions i mascaretes. A partir d'ara, les persones de risc, d'edat avançada o que visquin soles i/o necessitin algun tipus de suport hauran de contactar directament amb l'àrea municipal de Serveis Socials (972 83 73 50).

Quan la situació ho permeti, l'Ajuntament espera poder celebrar un acte públic de reconeixement i agraïment a l'associació juvenil. De moment, l'àrea de Joventut ja es coordina amb l'entitat de joves per tal d'acordar activitats que, en el marc de la Festa Major i del segon semestre de l'any, s'ajustin a les mesures de seguretat i de salut pública. “Com a municipi és un autèntic honor comptar amb el nostre jovent per satisfer les necessitats de les persones amb especial vulnerabilitat”, es recorda des de Joventut, que afegeix; “El jovent és, sens dubte, el millor horitzó de futur que podem desitjar com a comunitat i com a societat. I cal encoratjar-los a continuar treballant perquè els i les joves de Santa Cristina esdevinguin ciutadans i ciutadanes de ple dret que puguin posar els seus talents al servei de la comunitat”.

Dels 88 serveis d'atenció a persones del municipi, els quals inclouen compres de subministraments bàsics, alimentació, farmàcia, veterinària i serveis de suport a Càritas, 45 han estat realitzats dins del nucli de Santa Cristina. La resta, 43, a urbanitzacions i rodalies: 2 a Rosamar, 9 a Roca de Malvet, 5 a Bell-lloc, 3 al Golf Costa Brava, 4 a Les Teules, 5 a Sant Miquel d'Aro i 15 al barri de Salom. A banda de les atencions a persones vulnerables, l'entitat ha repartit, porta a porta i de forma setmanal, les tasques educatives a infants de l'Escola Pedralta. Igualment s'ha encarregat de repartir la informació relativa al període de preinscripció de l'Escola Bressol Guirigall a 75 famílies residents a Santa Cristina d'Aro. I també ha preparat i repartit, amb la col·laboració del col·lectiu Modistes Solidàries, mascaretes de roba gratuïtes a diferents punts del municipi.      

 Fotos: Associació Juvenil Cristinenca

repartimentjoves20200604 1

repartimentjoves20200604 2

repartimentjoves20200604 3

repartimentjoves20200604 4

repartimentjoves20200604 5repartimentjoves20200604 6