Promoció Econòmica

SERVEI DE CONTACTE AMB EMPRESES DE TRANSPORTS

A la web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya podeu trobar el Servei de contacte amb empreses de transports. Davant de l’actual situació de confinament deguda a l’estat d’alarma pel Covid-19, cada cop són més les empreses de comerç, parades de mercats, associacions de comerciants o administracions públiques interessades a fer repartiment a domicili o bé a realitzar altres tipus d’aprovisionament. Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) volen ajudar-vos a trobar transport per aquests productes.

Com funciona el servei?  
Molt senzill. Només cal que detalleu les vostres necessitats emplenant el formulari d’aquest enllaç. En el menor marge de temps possible, professionals del clúster Catalonia Logistics contactaran amb vosaltres per ajudar-vos a identificar les empreses de transports que més s’ajustin a les vostres necessitats. 

Recordar-vos que aquesta iniciativa neix de la col·laboració entre el CCAM i el clúster de transport i logística de Catalunya (Catalonia Logistics), i s’afegeix a d’altres ja existents en zones geogràfiques concretes en el marc del període d’alarma pel Covid-19, amb la intenció de garantir l’abastiment de productes arreu del país.