Medi Ambient

CONCURS D'HAIKUS I NATURA A INSTAGRAM

L'àrea de Medi Ambient i la biblioteca municipal Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro organitzen el I concurs poètic i fotogràfic “Haikus i natura” a Instagram.
Entre avui  i el 13 d’abril, cal penjar una fotografia de natura amb un haiku (composició poètica de 3 versos, molt tradicional al Japó) en llengua catalana tot etiquetant-la amb els hashtags #haikusantacristina i #bibliotecabaldiri, A més, s’han de seguir els perfils municipals @bibliotecabaldiri i @santacristina_cat. 

La idea és crear un haiku a partir d’una fotografia sobre la natura. La imatge pot ser una planta, una flor, un bosc, arbres, platges, roques, pedres, animals... sempre que tant la fotografia com el poema han de ser d’autoria pròpia.

Si no teniu Instagram podeu participar enviant el haiku i la fotografia per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb les vostres dades personals.

Un jurat valorarà la mirada artística de la fotografia i la força evocadora i la qualitat poètica del haiku. I atorgarà un premi als haikus que obtinguim més vots d’entre els 5 finalistes seleccionats. El jurat estarà format per membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i personal tècnic de l’àrea de Medi Ambient i de la Biblioteca Baldiri Reixac.

El concurs premiarà les 3 millors publicacions amb vals de compra a comerços del municipi per un total de 200 euros (100 euros per la millor publicació, 60 euros per la segona millor, 40 euros per la tercera.

El lliurament de premis es farà el 6 de juny, coincidint amb el dia internacional del Medi Ambient. 

L’Ajuntament de Santa Cristina i el jurat tindran la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de lloc de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

Per qualsevol dubte es pot enviar un missatge a l’Instagram o l’adreça electrònica de la biblioteca,  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Un bon repte per a aquests dies de confinament

Àrea de Medi Ambient
haiku Cartell01