Cultura

Sant Jordi desde casa- Novetats 2020

Aquest 2020 les biblioteques continuen treballant des de casa per oferir un Sant Jordi atípic, també amb novetats, tot i que no les podreu gaudir fins que reobrin el servei.

Són diverses les iniciatives que hi ha engegades per a que es visqui Sant Jordi des del confinament, us comentem algunes:

- Celebració de Sant Jordi
El Gremi de Llibreters de Catalunya, amb el conjunt de Gremis de la Cambra i el Gremi de Floristes de Catalunya han traslladat la tradicional venda de llibres i roses al proper 23 de juliol si les condicions sanitàries ho permeten. Malgrat això, tots i totes podem continuar donant suport a les llibreries de proximitat a través de la campanya #senseparadesperòsenseparar per tal que biblioteques i la ciutadania en general continuem comprant llibres de manera telemàtica. Mitjançant el directori de llibreries agremiades podeu accedir a les botigues virtuals de les llibreries de la vostra localitat (https://gremidellibr.... Des de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques us convidem a continuar realitzant compres a les llibreries i a que en feu difusió a través de les xarxes amb l’etiqueta #senseparadesperòsenseparar comentant els títols adquirits i el nom de la llibreria on heu realitzat les compres.

Per al mateix 23 d’abril, el Gremi de Llibreters promou l’acció #llibresalaire de manera que a les 12 h i a les 18 h tothom surti a les finestres, als terrats, patis o balcons de casa i es llegeixi en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la seva llibreria.

Desde la Biblioteca Baldiri Reixac esperem que #llibresalaire el dia 23 d'abril sortim a les finestres a reivindicar a la nostra festa!

2

1