caenfrdeitptrues

ES PERMET LA REOBERTURA INTERIOR D'ESTABLIMENTS D'HOSTALERIA I RESTAURACIÓ

L'ordre publicada avui al BOE permet als municipis de menys de 10.000 habitants entre d'altres accions la reobertura d'establiments d'hostaleria i restauració, en el seu article número 6.

Recordem i remarquem que cal seguir els protocols d'higiene i seguratat ja fixats per norma i que es troben publicats en aquest mateix apartat web, per a tots els subsectors turístics.

https://www.boe.es/boe/dias/2020/05/22/pdfs/BOE-A-2020-5218.pdf

PROTOCOL PER LA PREPARACIÓ DE PISCINES

Us adjuntem la nota de premsa emesa per el MInisterio de Sanidad de l'Estat, així com el document de recomanancions per la preparació de les piscines per a l'obertura post covid-19

 
https://www.mscbs.gob.es/gabinete/notasPrensa.do?id=4917
 
https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov-China/documentos/recomendacionesAperturaPiscinas.pdf

PÍNDOLES FORMATIVES DEL PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA

Us compartim l'enllaç on trobareu totes les sessions formatives que es van realitzant a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona per si no heu pogut participar-hi i en voleu fer un seguiment.

 
https://jornades.costabrava.org/capsules-gravades/

RESUM FASE 1 TERRASSES BARS I RESTAURANTS

Us deixem amb un resum de la previsible actuació que caldrà dur a terme amb l'obertura en la Fase 1 per a terrasses de Bars i Restaurants

- Obertura de la terrassa però no de l'interior de l'establiment.

- Ocupació del 50% de les taules permeses durant el 2019 segons la llicència municipal.

- Mantenir una distància de 2m entre les taules.

- Màxim 10 persones per taula, amb una distància de 2m entre persones.

- Desinfecció de taules i cadires entre clients o grups de clients.

- Es recomana l'us de mantells d'un sol ús, si no és possible canviar mantelleria entre un client i l'altre.

- S'ha de proporcionar gel desinfectant als clients.

- Cal fomentar el pagament amb targeta i evitar l'ús d'efectiu.

- Prohibició d'ús de productes dispensadors com: tovallons, escuradents, vinagreres i setrills. 

- Aforament d'una persona als lavabos, que seran desinfectats, com a mínim, 6 cops al dia.

- Cal reorganitzar els torns del personal, en cas necessari, per a garantir la distància de 2m. entre ells.

- L'establiment ha de facilitar al trelladors els EPIS, així com l'accés al gel desinfectant.

- Ús de mascareta obligatori en cas de locals on no es pugui mantenir la distància de seguretat de 2m amb clients i resta de plantilla.

 

REDUCCIÓ CÀNON D'AIGUA PER ESTABLIMENTS HOTELERS I CÀMPINGS

El govern ha acordat no aplicar els mínims de facturació específics del cànon de l’aigua a establiments hotelers, càmpings i altres allotjaments de curta durada, en relació amb factures i liquidacions corresponents al període de consum d’1 d’abril fins al 31 de desembre de 2020. Segons ha explicat la consellera, és “una mesura que complementa les adoptades en Decrets llei anteriors en relació al cànon de l’aigua”.

Més informació: http://economia.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa/?id=384729

  • 1
  • 2

Subscriure's

Twitter

Facebook Ajuntament