caenfrdeitptrues

L'Ajuntament de Santa Cristina contracta a 5 joves en pràctiques beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil

Durant 6 mesos duran a terme diferents projectes a l’Ajuntament
L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro s’ha acollit a la convocatòria de subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves aturats amb formació beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
L’objectiu d’aquest programa és millorar l’ocupabilitat d’aquests joves amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.
El passat 9 de novembre l’Alcalde, en Xavier Sala va donar la benvinguda a aquests cinc joves i va explicar els diferents projectes als que treballarà cada un al Consistori. L’acte va comptar també amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica i la regidora de Joventut que també varen destacar la importància d’aquests plans de treball tant per als joves com per al municipi.
Els projectes que duran a terme s’emmarcaran a diferents àrees de l’Ajuntament com són la Brigada Municipal, l’àrea de Medi Ambient, l’àrea de Serveis Econòmics, l’àrea de Noves Tecnologies, l’àrea de Promoció Econòmica, l’àrea de Turisme i l’àrea de Participació Ciutadana.

20161109 134919

Twitter

Facebook Ajuntament