CONCERT PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE

DISSABTE, 10 D’OCTUBRE DE 2020

19h

Concert a càrrec de Matheus Pompeu, tenor, i Stanislav Angelov, piano.

 

Dissabte passat, a l’Espai Ridaura, la Fundació per l’Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro es van unir per presentar un concert benèfic a càrrec del tenor Matheus Pompeu, acompanyat al piano per Stanislav Angelov.

La delegada local de la Fundació, Maria Pilar Morera, i la Montse Prats, responsable de Comunicació a Girona, ens van presentar a través d’un vídeo la malaltia, les seves conseqüències i com infereix en la vida dels afectats.

A continuació el concert... on vam repassar peces clàssiques de Donizetti i Puccini, entrellaçades amb obres dels principals autors brasilers com és Jayme Ovalle o Villalobos, passant per Francesco Paolo Tosti. El tenor, d’origen brasiler, va fer una picada d’ullet al públic amb la conegudíssima Rosor, i es va cloure el concert amb la col·laboració desinteressada de la regidora de Cultura, Tina Gorina, cantant a duo Con te partirò que va aixecar el públic de la butaca.

Va ser un èxit de públic i tant la Fundació com la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament van mostrar la intenció de repetir-ho l’any vinent.

Santa Cristina d’Aro, 13 d’octubre de 2020

 

MG8026 WEB