caenfrdeitptrues

darrer concert del cicle santa cristina d'aro dona suiport al sector musical

Us recordem que avui a les 20h al camp de futbol de terra de Santa Cristina d’Aro se celebrarà el darrer concert del cicle Santa Cristina d’Aro amb el sector musical.

La orquestra La Principal de La Bisbal posarà fi a aquest cicle amb el que l’ajuntament ha volgut donar suport i recolzament a un dels sectors més castigats per la pandèmia del coronavirus covid19.

Us informem que el concert s’iniciarà amb puntualitat a les 20h, i també que es preveuen temperatures més baixes del que és habitual per l’època, pel que caldrà venir ben abrigat per a poder gaudir del concert.

Ahir divendres es va celebrar amb notable èxit el concert del conjunt Yo suspendí egb, que va aplegar un nombrós públic que va aguantar estoicament les baixes temperatures i va gaudir de valent amb els temes que al llarg de dues hores va interpretar el conjunt que encapçala Pep Massó.

Per accedir al concert caldrà que es respectin les mesures de seguretat (Distanciament social, ús de mascareta, neteja de mans i control de temperatura a l’entrada)

Desitgem que gaudiu d’aquesta activitat

IMG 20200925 203659

 

Twitter

Facebook Ajuntament