caenfrdeitptrues

L’àrea de Joventut programa nous cursos, tallers i sortides per la temporada 2020-2021

L’àrea de Joventut de Santa Cristina d’Aro ha programat per aquesta temporada 2020-2021 un total de 10 cursos, 12 tallers i 4 sortides. Per poder-hi participar, cal fer la inscripció, ja sigui presencial pels tallers o on-line pels cursos i les sortides!

Consulta tota l’oferta formativa a https://bit.ly/32BAOGC

Com a principals novetats, aquesta temporada s’estrena l’Escola Municipal de Circ amb un grup per a infants en l’etapa de Primària (àrea de Festes) i un grup per a joves a partir de Secundària (àrea de Joventut). També cal destacar el curs de Monitor/a de lleure infantil i juvenil, que s’ofereix de forma intensiva durant les vacances de Nadal i anirà dirigit a joves a partir de 18 anys.   

Les inscripcions als cursos del 1er trimestre seran del 15 al 30 de setembre a través del portal formatiu de l’ajuntament: https://bit.ly/2YDN0oW

Per a més info i per descobrir tot el que pots trobar a la Zona Jove, fes un cop d’ull a la cartera de serveis juvenils (lleure i oci, cultura, salut, ocupació, associacionisme, participació, mobilitat i formació) a través de la pàgina web de Joventut: https://joventut.santacristina.cat/

Per a dubtes i consultes posa’t en contacte amb l'àrea de Joventut al 972 83 79 18 - 606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Nota:

Els cursos, tallers, sortides i serveis es realitzen en el marc del conjunt de mesures de prevenció i protecció de la salut per a les activitats en serveis i equipaments juvenils en el context de la COVID-19.
En el cas que canviïn les condicions sanitàries establertes per fer front a la COVID-19 s’adaptarà el format dels cursos a modalitat semipresencial o a distància per tal de poder seguir amb les formacions.
Les famílies o els propis participants, en cas que siguin majors d’edat, han d’haver signat la DECLARACIÓ RESPONSABLE per la qual es comprometen a seguir les normes establertes davant la COVID-19.
Les sortides quedaran anul·lades en el cas que les condicions sanitàries establertes per fer front a la COVID-19 no permetin realitzar activitats de lleure en grup.
joy 248392604 triptic serveis 2020 104 triptic serveis 2020 2

Twitter

Facebook Ajuntament