Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/santacristina/public_html/plugins/system/djimgtowebp/djimgtowebp.php:192) in /home/santacristina/public_html/plugins/system/jch_optimize/src/Cache.php on line 184
CONCERTS D'ARO 2020, sarsuela | Ajuntament de Santa Cristina d'Aro

CONCERTS D'ARO 2020, sarsuela

MARIA, DE GARCIA A MALIBRAN

Amb Cristina Faus, mezzosoprano, i José Antonio Domené, arpa

Dijous, 20 d’agost a les 9 del vespre a l’Espai Ridaura

RETROBEM LA SARSUELA

Amb Cristina Faus, mezzosoprano, Mireia Dolç, soprano, Manel Esteve, baríton, Vicenç Esteve, tenor.

Piano: Xavier Dolç

Presentació a càrrec de Rafael Miralles

Dissabte, 22 d’agost a les 9 del vespre al pati de l’Escola Pedralta

 

El Concert del dia 20 d’agost va proposar als assistents, l’escolta del repertori de la gran Malibran, María García de Malibran, germana de la cèlebre compositora francesa Pauline Viardot, de l’inventor del laringoscopi, Manuel Patricio García i filla del també cantant, Manuel del Pópulo Vicente García. Vam sentir obres de Rossini – qui va dir textualment “Molts cantants del meu temps van ser grans artistes però va haver-hi només tres genis: Lablache, Rubini i aquesta nena tan mimada per la natura, María Malibrán” – C. Ph. Bach i Bellini. Al final, i com a propina musical, els protagonistes del recital – la mezzo Cristina Faus i l’arpista José Antonio Domené – van convidar a la regidora de cultura, Tina Gorina, per oferir tots conjuntament el Duetto Buffo di Gatti de Rossini.

La ja tradicional presència de la Sarsuela a Santa Cristina cada estiu no s’ha fet absent enguany. Cristina Faus, Mireia Dolç, Vicenç Esteve, Manuel Esteve, Xavi Dolç i Rafael Miralles van enlluernar els oients al pati de l’Escola Pedralta el passat 22 d’agost, amb un repertori variat i deixant com a propina musical els conegudíssims Brindisi de La Traviata i el celebèrrim O sole mio, cantat a quatre veus.

Santa Cristina d’Aro, agost de 2020

IMG 3334