caenfrdeitptrues

Inauguració de l'exposició de la Quimeta i cinema al carrer avui a Santa Cristina

El mes de juliol s'acomiada de Santa Cristina d'Aro amb dues activitats: la inauguració de l'exposició de l'artista ganxona Quimeta i la primera sessió del cinema al carrer, ambdues a la plaça del Mercat.

La primera activitat tindrà lloc a les 18h. La Quimeta, reconeguda ceramista i pintora ganxona exposarà les seves obres per primera vegada a la sala d'exposicions de "la Caixa". La Quimeta ens portarà un recull de les seves creacions, fetes amb un estil molt propi fruit de barrejar les tècniques bàsiques de la ceràmica artística amb la pintura a l’oli, la Quimeta exposarà a Santa Cristina d’Aro una petita mostra de la seva més que extensa obra, comptabilitzada en més de 3000 peces. Quimeta utilitza bàsicament colors pastels, suaus i difuminats presentant objectes de diferents àmbits, gavines, fars, arbres, figures femenines, mocadors al vol i la bicicleta, que pren un protagonisme en tota la seva obra. La exposició es podrà visitar fins al dia 16 d'agost els divendres i dissabtes de 18 a 21h i els diumenges de 11 a 13h.

I a les 22h, la primera sessió del cinema al carrer d'aquest estiu, que aquest cop tindrà lloc a la plaça del Mercat. Es projectarà la pel·lícula Juràssic World, el regne caigut, dirigida per Antonio Bayona i estrenada l'any 2018, és la cinquena entrega de la sèrie "Parc Juràssic" i compta amb la presència destacada de Jeff Goldblum, Bryce Dallas Howard i Chris Pratt. L'oberturadel recinte és a les 21h i per assistir-hi cal haver reservat plaça fins al 30/7/20200.

Per a ambdues activitats és obligatori l'ús de la mascareta i la desinfecció de les mans, així com el mantenir la distància de seguratat interpersonal de 1,5m.

Twitter

Facebook Ajuntament