caenfrdeitptrues

Concerts d'Aro, conferència inaugural

L’estiu artístic de Santa Cristina d’Aro comença el proper 12 de juliol, amb la inauguració dels Concerts d’Aro tenint com a convidat, l’historiador i crític musical Roger Alier, un dels divulgadors operístics més reconeguts i que ha exercit la crítica musical en diverses publicacions nacionals (Serra d'OrAvui) i estrangeres (Opera), i, des del 1987, és crític d'òpera a La Vanguardia, per a qui, entre el 1982 i el 1983, havia elaborat el col·leccionable Historia del Gran Teatro del Liceo. Col·laborador habitual en mitjans de comunicació catalans, participa en el programa Històries de l'òpera al costat del periodista Marcel Gorgori, amb qui va presentar durant tres temporades el programa Nit d'arts al Canal 33 (Televisió de Catalunya).

12 de juliol, Espai Ridaura – 18 hores. Entrada gratuïta

Maria, de Garcia a Malibran – Roger Alier

Concerts d’Aro

 

La segona aturada es farà gairebé dues setmanes més tard, amb el Festival de Guitarra Costa Brava-Girona i Júlia Farrés, soprano i Massimo Felici, guitarra. Aquesta formació aposta per obres originals escrites per veu i guitarra així com transcripcions del repertori més universal, fetes pels propis compositors o guitarristes de prestigi. Sentirem des de la senzillesa de cançons sefardites fins la passió de Manuel de Falla.

25 de juliol, Espai Ridaura – 21 hores. Entrada 10€

Cel de Safir – Júlia Farrés i Massimo Felici

Festival de Guitarra Costa Brava – Girona

 

Ja dins del mes d’agost ens trobem amb Canzone Napulitane. Un repertori vocal amb mandolina i piano, amb obres de Tosti, de Curtis, Di Capua, etc. Pels amants de la bona música napolitana més autèntica.

7 d’agost, Espai Ridaura – 21 hores. Entrada 10€

Canzone Napulitane – Marc Sala, Laetitia Barbera i Josep Buforn

Concerts d’Aro

 

 

Un any més l’associació Mans Màgiques del Món ens endinsa en un programa d’il·lusionisme i màgia del més alt nivell; foc, coloms, malabars... un espectacle que ens deixarà bocabadats!

14 d’agost, Pati de l’Escola Pedralta – 22.30 hores. Entrada 10€

Amb Brando i Silvana, Kirman, Magoo, Txema i Zappa

Presenta: Xevi

XXI Nit d’il·lusió

 

La varietat amb la que es pot combinar la veu continua present durant aquest estiu, i així com es va poder gaudir amb guitarra, aquesta vegada la tindrem amb l’arpa. Maria, de Garcia a Malibran és el concert presentat per Cristina Faus, mezzo-soprano i José Antonio Domené, arpa, amb obres de Rossini, Bellini i C. Ph. E. Bach.

 

20 d’agost, Espai Ridaura – 21 hores. Entrada 10€

Maria, de Garcia a Malibran – Cristina Faus i José Antonio Demené

Concerts d’Aro

 

Un dels moments més esperats de l’estiu a Santa Cristina és el dedicat a la Sarsuela. Aquest any el tindrem amb les veus de Cristina Faus, Mireia Dolç, Vicenç Esteve, Manel Esteve amb la col·laboració al piano de Xavi Dolç. Coordinació general, Rafael Miralles.

22 d’agost, Pati de l’Escola Pedralta – 21 hores. Entrada 10€

XII Retrobem la sarsuela

Concerts d’Aro

 

L’últim concert de la temporada arriba amb una gran novetat: un duo de piano. Dos pianos, a càrrec de Ferran Cullell i Jordi Humet, que interpretaran obres de Shostakovich i Gershwin de qui tocaran la famosa Rapsody in Blue que dona nom al programa: Rapsody in Two.

26 d’agost, Espai Ridaura – 21 hores. Entrada 10€

Rapsody in Two – Ferran Cullell i Jordi Humet

Concerts d’Aro

 

Si algun festival de música te una marca registrada, doncs podem dir que Concerts d’Aro te al grandíssim músic i historiador Joan Vives la seva marca de casa, la que el fa únic i gairebé indispensable. A l’any que a tot el món es celebra els 250 anys de naixement de L. V. Beethoven, tindrem la conferència clausura de la temporada Beethoven 250 anys: els professors, els alumnes i els amics (Un retrat musical de Beethoven i el seu entorn). Un retrat d'un moment estel·lar de la història de la música que segurament agradarà per la seva originalitat i sorpresa.

30 d’agost, Espai Ridaura – 18 hores. Entrada gratuïta

Beethoven 250 anys: els professors, els alumnes i els amics – Joan Vives

Trobareu tota la informació i la venda d'entrades a l'Espai Ridaura.

 

Inauguració Insta i Twitter

 

 

Twitter

Facebook Ajuntament