caenfrdeitptrues

Inauguració Inés Valls Fortuny

El proper divendres 10 de juliol a les 18h se celebrarà l'acte inaugural de l'exposició de la pintora Inés Valls Fortuny a la plaça del Mercat.
L’artista contemporània especialitzada en pintures abstractes inspirades en elements de la natura i els sentiments que ens provoquen exposarà a Santa Cristina d’Aro del 10 al 26 de juliol.
Com diu ella mateixa “A través d’un estil caracteritzat per la textura, un mixt tècnic sobre tela i l’ús d’or i plata pigment en or, busco moments precisos que recreen vistes aèries dels oceans en moviment, esquitxant platges salvatges, immersió a la sorprenent mar de fons, la lluna en la seva fase més màgica o rosa, cels evocant trossos eterns del cel.
Des de la intuïció pura, sense planejar res, deixo que els pinzells propis i la paleta la orientin per crear vida, col·leccions atemporals, exclusives i atractives a la recerca d'equilibri i harmonia amb l'entorn.”
Amb aquesta exposició, Valls, més enllà d’una decoració d’espais, aconsegueix transmetre emocions, despertar pensaments positius i submergir-se en un món de felicitat, amor, pau i esperança a través de la seva obra.
La exposició es podrà visitar a la sala d’exposicions de “la Caixa” els divendres i dissabtes de 17.30 a 21.30h i diumenges de 10 a 14h.
L'aforament a la sala estarà limitat a 10 persones i serà obligatori l'ús de mascaretes d'autoprotecció.
Àrea de Cultura
cartell ines valls

Twitter

Facebook Ajuntament