caenfrdeitptrues

El casal d’estiu, assegurat

Tots els infants inscrits en el casal d’estiu 2020 de Santa Cristina d’Aro, que va acabar divendres, tenen la plaça assegurada, segons informa l’àrea d’Esports, que és l’entitat municipal organitzadora. Segons les inscripcions, hi ha 130 infants al mes de juliol, 60, al mes d’agost i 30, a les dues primeres setmanes de setembre. A més, també hi ha 8 places per infants amb necessitats educatives especials.

Des d’Esports es recorda que l’Ajuntament cristinenc ha fet un esforç econòmic important, augmentant la partida del casal d'estiu per atendre totes les sol·licituds. A més, el govern està preparant unes ajudes per les famílies que hagin vist reduïts els seus ingressos degut a la Covid-19.

Amb l’entrada de Santa Cristina, com tota la regió sanitària de Girona, a la Fase 3 del desconfinament, ja es podrà fer la matrícula definitiva, entrega de documentació i pagament. L’àrea d’Esports avisarà les famílies a través del web i amb un correu electrònic que rebran via mail amb els que van fer la inscripció. La reunió de les famílies amb la direcció del casal està previst que es faci la setmana del 22 al 26 de juny.

 

Foto: Els tres espais del Casal d’Estiu. Albert Vilar / Ajuntament de SCA

casaldestiu3espais

Twitter

Facebook Ajuntament