El ple d’avui, per Internet

Arran de l’estat d’alarma per la Covid-19, el ple ordinari de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro que se celebra aquest vespre, a partir de les 20,30 hores, es podrà seguir via Internet a través de l’enllaç: https://youtu.be/4ifeA-rn_WA

 

ORDRE DEL DIA:

  1. Acta de la sessió anterior.- Lectura i Aprovació.
  2. Resolucions de l’alcaldia.- Coneixement.
  3. Proposta de ratificació de l’acord pres per la Junta de Govern Local de data 5 de maig de 2020 i modificat per la Junta de Govern de 19 de maig de 2020, en relació a l’aprovació de les bases reguladores de subvencions municipals destinades a pal·liar els efectes econòmics negatius pel Covid-19 i dirigides a les persones o entitats subjecte al pagament de la taxa per la utilització o aprofitament especial del domini públic.
  4. Proposta de ratificació de l’acord pres per la Junta de Govern Local de data 5 de maig de 2020 i modificat per la Junta de Govern de 19 de maig de 2020, en relació a l’aprovació de les bases reguladores de subvencions municipals destinades a pal·liar els efectes econòmics negatius pel Covid-19 i dirigides a les persones o entitats subjecte al pagament de la taxa pel servei de recollida i tractament de residus.
  5. Proposta d’aprovació de l’esborrany del conveni per l’acceptació de la cessió de la titularitat de la carretera GI-V-6611 propietat de la Diputació de Girona en favor de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.
  6. Proposta d’aprovació provisional de la modificació de l’article 5.1 “quota”, part de l’article 5.3, apartat 1 “reduccions i especificacions de la quota”, l’article 6 “acreditament” i l’article 7 “règim de declaració i ingrés” de l’ordenança fiscal número 14 reguladora de la taxa per a la prestació dels serveis d’Escola Bressol.
  7. Proposicions urgents.

7.1.- Delegació de competències a la JGL.

  1. Precs i preguntes

saladeplens01