Cartell de la Festa Major, a concurs

Tot i la incertesa provocada per l'actual situació de pandèmia arran del coronavirus COVID-19, l'àrea de Festes de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro està treballant en la celebració de la Festa Major del municipi, prevista entre el 18 i 26 de juliol. I en aquesta línia, seguint el que ja es va fer en les darreres festes de Carnaval, ha decidit també convocar un concurs per al cartell. Els interessats/des, segons les bases aprovades recentment per la junta de govern, han de tenir més de 16 anys i poden presentar-ne un màxim de dos obres, les quals han de ser individuals. El termini per presentar les propostes, que s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC),  acaba el 17 de juny, a les 13,30 hores. El guanyador/a s’emportarà un premi de 300 euros, que se li entregarà el dia del pregó de la festa.

El cartell es pot presentar en format digital en CMYK a 300 p.p, en PSD, AI o PDF i en tamany DIN A-3 i DIN A-4, adjuntant si cal, la tipografia utilitzada o en versió i impresa (només en el cas d’aixecament de l’estat d’alarma) sobre suport rígid, com el cartró ploma o similar, en format DIN A-2 i disposició vertical. Les obres que es presentin amb cartolina com a mitjà de suport quedaran automàticament desqualificades. En el cartell, que es pot utilitzar qualsevol tècnica (il·lustració, fotografia...)  hi ha de figurar Festa Major 2020 Santa Cristina d’Aro del 18 al 26 de juliol de 2020 i els logotips de l’Ajuntament i de la Diputació de Girona.

Els interessats hauran de posar un pseudònim al dors del cartell, que haurà d’anar acompanyat d’un sobre amb les seves dades personals. Els cartells han de ser originals i inèdits , i de creació pròpia  de l’autor/a que els presenti. A l’hora de valorar els treballs presentats, el jurat tindrà en compte els criteris d’originalitat, qualitat tècnica, qualitat artística i transmissió de valors positius vinculats a la celebració de la festa major. El veredicte del jurat es farà públic el 26 de juny. Tot i això, el jurat es reserva el dret de declarar-lo desert. Però a més, tot i que hi hagi un guanyador, l’Ajuntament podria declarar-lo nul si no es possible celebrar la festa major.

Foto: Festa Major 2019. Ajuntament de SCA

festamajor2019 01