caenfrdeitptrues

Comerços amb “Punt blanc”

Una perruqueria i una carnisseria són els primers establiments de Santa Cristina d’Aro que compten des d’avui amb el distintiu Punt blanc, que ha creat la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols amb el suport dels ajuntaments de la necessitat de donar confiança i seguretat als consumidors i  reconèixer la feina ben feta dels empresaris en matèria de compliment amb la implantació de mesures de seguretat i higiene davant el coronavirus Covid-19. L’entitat empresarial té previst que el nombre d’establiments i comerços cristinencs s’hi afegeixin al llarg de la setmana vinent. La col·locació dels segells d’avui ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Fonoll, el president de la Cambra, Eduard Bosch, i el president de la comissió de comerç de la Cambra, Salvador Giraut.

Per aconseguir el distintiu, els establiments i comerços han de signar una declaració de responsabilitat en la qual assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols dictats pel Ministeri de Sanitat i la Generalitat de Catalunya. Per mitjà d'una col·laboració entre la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i els ajuntaments, s'ofereix a les empreses un assessorament i guia en la implementació.

Alhora la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha creat una plataforma virtual anomenada Anemdecompres.cat que té per objectiu ajudar a les empreses en la seva digitalització i altres necessitats que puguin sorgir a partir d'ara en les diferents fases i etapes de desescalada, i també, a fer difusió de la seva activitat i serveis, i també, del distintiu Punt blanc per ressaltar el valor afegit en la seva especialització.

Aquesta iniciativa sorgeix com a resposta a la creixent necessitat de les petites empreses de crear un nou canal de venda en l'entorn online, un àmbit amb una demanda creixent arran del moment actual de crisi sanitària per la Covid-19. Aquesta plataforma i el distintiu Punt blanc son les noves accions que ha iniciat la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols emmarcades dins el projecte "Que cap empresa tanqui". Esdevindrà un espai de trobada per als seus associats que els permetrà trobar clients i proveïdors, publicar i enviar ofertes i millorar el seu posicionament a Internet.

“Es tracta d'una solució 360º que ofereix a les empreses, en un mateix espai i de forma fàcil i personalitzada, totes les eines que necessiten per posar en marxa el seu negoci online, des de la formació fins a la creació de la botiga virtual”, es recorda des de la Cambra, que afegeix: “La suma de les dues iniciatives pretén ajudar a impulsar l’activitat empresarial del territori. Ara, més que mai, és important ajudar a les empreses perquè puguin reprendre la seva activitat a partir d'uns paràmetres que ajudin a transmetre confiança i seguretat a la resta de la societat”.

 

Fotos: Albert Vilar / Ajuntament de SCA

puntblanc01

puntblanc02

puntblanc03

puntblanc04

puntblanc05

puntblanc06

puntblanc07

 

Twitter

Facebook Ajuntament