Guanyadors “Confinament en positiu”

Ja tenim els guanyadors del concurs “Confinament en positiu”, que ha organitzat el Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro i que ha aplegat un total de 22 persones, 18 dones i 4 homes. El primer premi ha estat per Vanessa Maldonado, el segon, per Josep Morató i el tercer, per Xavier Sureda. Els tres premiats s’emporten vals de compra a comerços o establiments del municipi per valor de 100, 75 i 50 euros, respectivament.

El jurat del concurs, format per membres de l’equip de govern i personal tècnic de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, ha valorat tant la qualitat de la fotografia com la seva relació amb el text, la positivitat del missatge i la originalitat de la proposta.

El concurs, que s’ha fet durant els primers dies de maig, tenia per objectiu visibilitzar tot allò de positiu que hem pogut aprendre i viure a partir de la situació actual de confinament. “Volem fomentar el pensament positiu i alhora afavorir que la duresa de la situació actual de pandèmia vagi acompanyada de creixement i aprenentatge”, es recorda des de l’entitat organitzadora.

premipositiu1

premipositiu2

premipositiu3