La deixalleria reobre amb limitacions

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha decidit tornar a obrir, a partir de demà dimarts 21 d’abril, la deixalleria municipal. L’equipament municipal, que mantindrà l’horari habitual, és a dir, de dimarts a dissabte de 9 a 13 hores i de 16 a 19 hores, estarà en servei només per a les petites empreses i autònoms del municipi. La reobertura de la deixalleria s’ha decidit després que l’Agència de Residus de Catalunya hagi deixat en mans de les entitats locals, com a responsables de la seva gestió, la idoneïtat de reobrir-les, permetent la prestació d’aquest servei. L’Agència de Residus ho ha comunicat a les entitats locals davant de la reducció de les mesures de confinament decretades per l’Estat, que permeten als treballadors i treballadores d’alguns sectors no essencials tornar a la feina.

Tot i això, per reduir el risc de contagi del coronavirus Covid-19, es prendran unes mesures de seguretat, que es concreten, sobretot, en el compliment de la normativa d’higiene, com també del distanciament social:

֍Estarà oberta únicament per a petites empreses i autònoms.

֍L'entrada a la deixalleria es farà sempre d'un en un i serà l'operari de la deixalleria l'encarregat de donar pas als vehicles.

֍L'usuari s'haurà d'acreditar sempre ensenyant la targeta de la deixalleria i indicant a l'operari el DNI associat a ella. En cap cas hi haurà un intercanvi de la targeta.

֍No es donarà servei a particulars degut a que l'Estat d'Alarma no els hi ho permet. Per aquest motiu segueixen comptant amb el servei de recollida de voluminosos i de residu verd trucant al telèfon 902 106 134 o enviant un missatge a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Foto: Deixalleria municipal de SCA. Albert Vilar / Ajuntament de SCA

deixalleria01