Els joves ja porten quasi 50 serveis

Iniciada la cinquena setmana de confinament pel coronavirus Covid-19, l'Associació Juvenil Cristinenca segueix ajudant a la ciutadania de Santa Cristina d'Aro que ho necessiti, per fer-los les compres de subministraments bàsics, alimentació i farmàcia. Fins al moment, l'entitat juvenil ha realitzat un total de 47 serveis, dels quals 31 han estat al nucli urbà i 16, entre les urbanitzacions Bell-lloc, Golf Costa Brava, Sant Miquel d'Aro, Rosamar i Les Teules.

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro fa una crida a la ciutadania del municipi per tal que es posi en contacte amb l'entitat si coneix persones de risc, que es trobin en alguna situació de vulnerabilitat o bé que no tinguin xarxa familiar per fer les compres. 

Igualment, l'Ajuntament fa una crida a la població en general, per tal que pugui comunicar a l'àrea de Serveis Socials possibles casos de persones d'edat avançada o que pateixen algun tipus de problemàtica relacionada amb la salut que visquin soles i/o necessitin algun tipus de suport.    

Contacta amb l'Associació Juvenil Cristinenca:

Telèfon: 618 55 16 71

a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Contacta amb l'Àrea de Serveis Socials:

Telèfon: 972 83 70 10

a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  

Fotos: Associació Juvenil Cristinenca

joves14 01

joves14 02

joves14 03

joves14 04