Torna recollida vegetals i andròmines

A partir de dimarts que ve s'activarà de nou la recollida de les restes vegetals i dels residus voluminosos a les cases particulars, segons informa l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament. Per aquest motiu, els que tinguin vegetals o andròmines ja poden tornar a trucar al telèfon d'atenció 902 106 134 o enviar un comunicat a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per planificar la seva recollida, sempre complint  la normativa d’higiene i distanciament social per la situació causada pel coronavirus Covid-19.

Medi Ambient, a més recorda que com que la deixalleria municipal seguirà tancada, no es podrà fer entrega de big bags (les saques) i que per tant el servei s’haurà de fer amb les saques que ja disposaven o amb saques pròpies. Tot i això, durant la recollida, si la gent ho especifica en el comunicat de correu, a la hora d'anar-lis a recollir alguna saca, se’ls hi  podrà deixar-ne una altra. Es a dir, no es portaran saques a qui no en tingui, però si que se’n donaran a qui ja en disposi (ja siguin pròpies o que ja tenien d'abans del confinament). 

Respecte als voluminosos, serà el mateix servei que sempre. És a dir, els veïns truquen o envien un comunicat per l’adreça electrònica i llavors l’empresa responsable, GBI Serveis SAU els hi passarà a buscar els següents dies. La mateixa empresa també activarà la neteja viaria, tot i que sense bufadora per no escampar possibles virus, i fent servir hipoclorit per desinfectar, com ja porta fent, des de finals del mes passat, a les zones dels contenidors de recollida selectiva i els trams de voreres més transitats.

Foto: Desinfecció de voreres de Santa Cristina. GBI Serveis SAU

desinfeccio3003 02