Els joves porten 25 serveis comunitaris

L’Associació Juvenil Cristinenca de Santa Cristina d’Aro, que va decidir crear un servei per a la comunitat arran del confinament causat per l’estat d’alarma de l’emergència sanitària pel coronavirus Covid-19, porta en les gairebé tres setmanes un total de 25 actuacions. Les accions, que es concreten en fer-los les compres de subministraments bàsics, alimentació i farmàcia, han tingut lloc tant al nucli urbà de Santa Cristina, com també a les urbanitzacions de Sant Miquel d'Aro, Rosamar, Bell-lloc i Roca de Malvet.  

Per poder oferir el servei, l’entitat juvenil compta amb la col·laboració de la Policia Local i Serveis Socials de l’Ajuntament, els supermercats i les dues farmàcies del municipi. Una col·laboració que es concreta en  passar el contacte de les persones que necessiten atenció, subministrar guants i mascaretes o bé preparar les comandes.      

Recordeu: si sou persones de risc, us trobeu en una situació de vulnerabilitat o no teniu xarxa familiar... No ho dubteu!

 Demaneu ajuda a l'Associació Juvenil Cristinenca:

*Telèfon 618 55 16 71

*Correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fotos: Associació Juvenil Cristinenca

ajudaconfinatsjoves00

ajudaconfinatsjoves01

ajudaconfinatsjoves02

ajudaconfinatsjoves05

ajudaconfinatsjoves06

ajudaconfinatsjoves03

 ajudaconfinatsjoves07

Fotos: Associació Juvenil Cristinenca