caenfrdeitptrues

Mesures econòmiques contra el coronavirus

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, format per ERC i JxCat, ha decidit avui impulsar una sèrie de mesures per mitigar els efectes negatius del coronavirus Covid-19 vers l’economia local. Mesures que complementen les accions que han acordat, d’altra banda, els governs de la Generalitat i l’Estat. Tot i això, l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, i el regidor d’Hisenda, Jaume Quintana, han manifestat que no descarten emprendre noves mesures econòmiques segons com evolucioni els efectes del Covid-19.

Les mesures econòmiques són:

*La reducció de la taxa de residus comercials, mercats i terrasses per la part proporcional als comerços, locals de restauració, autònoms i empreses que no poden obrir al públic durant l’estat d’alarma decretat pel govern.

*Possibilitat de realitzar plans individualitzats d’ajornament i/o fraccionament dels tributs per a cada ciutadà o empresa, d’acord amb cada situació concreta, sol·licitant-ho prèviament (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), sense recàrrecs ni interessos.

*Ampliació dels terminis de pagament de tots els tributs no domiciliats.

*La quota de la l’escola bressol Guirigall i del menjador del mes de març es compensarà amb la primera quota que es generi un cop reiniciat el servei.

*La quota de l’Escola de Música del mes de març es compensarà amb la primera quota que es generi un cop reiniciat el servei.

*La quota de l’Escola de Teatre del mes de març es compensarà amb la primera quota que es generi un cop reiniciat el servei.

*La quota de l’activitat de Shambada, es compensarà amb la primera quota que es generi un cop reiniciat el servei.

edificiajuntament01

Twitter

Facebook Ajuntament