caenfrdeitptrues

L'Ajuntament, tancat!

L'Ajuntament de Santa Cristina d’Aro romandrà tancat al públic fins a nova instrucció. Així ho ha acordat aquest matí la Comissió Tècnica del Pla Municipal de Seguiment en Fase d’Alerta de seuiment del coronavirus Covid-19. Tot i això, es manté el servei d’atenció telefònica a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (972 83 70 10), Policia Local (972 83 82 82) i Serveis Socials (972 83 73 50). D’altra banda, es recorda dels telèfons: 012 (Informació Coronavirus), 061 (Simptomatologia Coronavirus) i 112 (Emergències).

A més, el termini de les tramitacions queden en suspens durant 15 dies i  els processos selectius de personal es suspenen fins a nou avís.

Des de dijous passat ja s’han suspès totes les activitats que realitzi l'Ajuntament i, des del dia següent, divendres, s’han tancat les instal·lacions municipals (Pavelló d'esports, Camp de futbol, Biblioteca, Punt d'Igualtat, Espai Jove i Espai Ridaura), l’Escola Municipal de Música, l’Escola Bressol Municipal Guirigall i l’Escola Pedralta.

D’altra banda, amb el decret de l’Estat espanyol, els ciutadans només podran circular per la via pública, quan sigui imprescindible, per a les següents activitats

a)Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.

b)Assistència a instal·lacions sanitàries.

c)Desplaçament al lloc de treball per a prestació laboral, professional o empresarial.

d)Tornar al lloc de residència habitual.

e)Assistència i cura de menors, gent gran, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.

f)Desplaçament a entitats financeres

g)Per causa de força major o per situació de necessitat

h) Qualsevol altra activitat d'anàloga naturalesa degudament justificada.

Més informació:

https://santacristina.cat/

16mars

Twitter

Facebook Ajuntament