Karaoke no sexista per a joves

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza aquest dijous, a partir de les 18 hores, un karaoke no sexista a la Zona Jove. L’activitat, adreçada als joves a partir de 12 anys, es concretarà en cantar i ballar al ritme de les cançons. Però, al mateix temps, s’escoltaran diverses cançons per identificar el sexisme implícit o exempt. L’esdeveniment juvenil es fa dins el marc commemoratiu del Dia Internacional de les Dones que es fa al municipi. La setmana passada, dins el mateix marc, Joventut ja va organitzar un taller de teatre de l’oprimit: joves, gènere i identitat sexual, que va anar a càrrec de l’associació Kilalia i va aplegar una trentena de joves.

Per més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o els telèfons 606 469 584 o 972 837 918.

A més, també dins el programa del dia de les dones i fins al 27 de març, la biblioteca municipal Baldiri Reixac dedica el Club de Lectura a “La obra de la vida”, de la paleontòloga Tracy Chevalier. I el 27 es preveu fer una sortida a Girona per tenir una trobada amb ella, si bé cal inscriure’s.

cartell karaoke