Bus directe Hospital de Salt

A partir de dilluns, els veïns de Santa Cristina d’Aro podran anar en transport públic d’autobús fins a l'hospital de Santa Caterina, que se troba ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, de manera directa, sense necessitat de fer cap transbord a Girona. La millora del servei, que ha estat una reivindicació dels sis municipis que es troben al llarg d’aquesta línia, es concreta en oferir tres serveis diaris d’anada i tornada de dilluns a divendres. L’ampliació del servei, que és una prolongació de Girona fins a l’Hospital Santa Caterina, s’ha presentat avui a Sant Feliu de Guíxols amb la presència de l’alcaldessa de Santa Cristina, Lourdes Fuentes, que l’ha lloat en facilitar l’accessibilitat al servei sanitari amb un servei més eficient. D’altra banda, a més, es facilita la connexió dels veïns de Salt amb els municipis de la línia.

Amb la prolongació del servei, es podrà arribar a l’hospital de Santa Caterina a les 9,40, 11,25 i 18,25 hores. I les sortides tindran lloc a les 11,00, 14,00 i 20,00 hores Els horaris han estat consensuats amb els ajuntaments i s’han distribuïts durant el dia de manera que s’ajustin principalment a les necessitats dels ciutadans que han d’assistir al centre sanitari.

A part de l’alcaldessa cristinenca, l’acte de presentació de l’ampliació dels ervei ha comptat amb la presència del director general de Transports i Mobilitat, David Saldoni: el director dels Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat a Girona, Pere Saló; alcaldes i regidors de Sant Feliu de Guíxols, Llagostera, Cassà de la selva, Llambilles i Quart, a més del gerent de l’empresa del servei de busos, Àlex Gilabert.

bushospital01bushospital02bushospital03