Els Carnestoltes, amb la gent gran

Els Carnestoltes de Santa Cristina d’Aro, el Rei de les Dues Cues i Rosa Queen Tra Tra, acompanyats de membres de la colla, Les Castanyes Voladores, han fet aquesta tarda la seva tradicional visita al local de la Gent Gran del municipi. La trobada amb la gent gran ha acabat amb una xocolatada. El rei i reina Carnestoltes, que van ser presentats dissabte passat, tenen previst demà dijous a la tarda participar en la rua infantil i posterior festa al pavelló municipal d’Esports. I dissabte, visitar els comerços, amb l’acompanyament de la colla Els Percunautes.

Diumenge tindrà lloc la rua del Carnaval de l’Amistat, que arriba a la XXXIX edició. La rua, que començarà a les 16 hores, farà el recorregut de sempre, des de la plaça Catalunya fins al pavelló. Tot i això, aquest any, el govern ha decidit incorporar-hi dues novetats. Per un costat, comptarà amb premis econòmics. S’han creat 9 premis amb un total de 2.950 euros. I per l’altre costat, durant la rua, acordat juntament amb Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro, no es podrà consumir, tenir a la vista i/o exhibir-se amb begudes alcohòliques. A més, el nou govern també ha decidit treure a concurs el cartell del Carnaval, que ha guanyat la jove cristinenca Marina Aviñó Camús.

La festa de Carnaval de Santa Cristina es clourà el dimecres vinent, 26 de febrer, amb l’enterrament de la sardina i la botifarra. L’acte tindrà lloc a la plaça Mn Baldiri Reixac, a les 20,30 hores. Una hora abans, però, es farà el “rèquiem mortuori” amb sortida de la plaça Catalunya.

gentgran01gentgran02gentgran03gentgran04gentgran05