Renovació Carnet Jove Municipal

Coincidint amb l'inici de l’any 2020, l'àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha començat la renovació del Carnet Jove municipal: una nova targeta personalitzada que identifica els joves de la població amb la qual poden accedir a descomptes en diversos establiments, empreses i comerços del municipi i també de fora. L’objectiu del Carnet Jove, que ja compta amb prop de 300 socis i sòcies, és ajudar al comerç local i aconseguir al mateix temps una major implicació de la població jove. 

“El carnet vol contribuir a millorar la promoció de serveis, propostes i avantatges en diferents sectors, entre els quals destaquen l’alimentació, el bricolatge i la mecànica, restaurants i bars, esports, moda i complements, formació, salut i estètica, òptica, art, l'oci i el lleure”, es recorda des de Joventut. Per conèixer tots els avantatges i descomptes només cal escanejar amb el mòbil el codi QR que es troba al revers del carnet.

Poden fer-se el carnet tots aquells joves del municipi d’entre 12 i 31 anys. Abans de tancar el mes de febrer els 290 socis i sòcies del carnet ja hauran rebut la nova targeta al seu domicili. Els joves que vulguin obtenir el nou carnet poden adreçar-se a la Zona Jove (Carrer Dr. Casals, nº 45 baixos) o omplir la sol·licitud en línia a través del formulari de la pàgina web de Joventut: https://joventut.santacristina.cat/carnet-jove-municipal/com-fer-te-l-en-linia.html .

En un termini màxim de 10 dies després de la data de sol·licitud, els i les joves poden passar a recollir el carnet definitiu a la Zona Jove. En el moment d’anar a recollir el Carnet Jove cal que es presenti el document d’identitat (DNI o NIE). El Carnet Jove és gratuït, i la durada dels descomptes és de 3 anys (fins al març de 2023). A partir d'aquella data es renovaran novament els carnets mitjançant un nou conveni amb els establiments, empreses i comerços que hi vulguin seguir participant. Si les persones usuàries del carnet el perden o el malmeten, poden tornar-lo a sol·licitar a la Zona Jove per 3 euros.

carnetjove00carnetjove01carnetjove02