caenfrdeitptrues

El Rei de les Dues Cues i Rosa Queen Tra Tra

Els Carnestoltes El Rei de les Dues Cues (Sergi Sierra) i Rosa Queen Tra Tra (Gisela Carranza) van encetar ahir dissabte a la nit el Carnaval de l’Amistat 2020 de Santa Cristina d’Aro. La presentació del rei i la reina Carnestoltes, que enguany assumeixen la colla Les Castanyes Voladores, guarnida de Pink Panther, es va complementar amb el tradicional sopar de germanor, que reunia els integrants de les set colles carnavalesques locals, les actuacions de les diverses colles i el gran ball amb el conjunt Tutú Keké. Abans del sopar, es va entregar a Marina Aviñó Camús el premi per haver guanyat el concurs del cartell del Carnaval, que és una de les novetats d’aquesta edició, la XXXIX.

L’acte de presentació dels Carnestoltes, que enceta el Carnaval cristinenc, va tenir lloc a l’Espai Ridaura, que acull l’esdeveniment des de l’any 2012. Les Castanyes Voladores van fer la presentació amb unes imatges que escenificaven el robatori del seu símbol, la castanya voladora, que presideix la seva carrossa. Al final, ja recuperada, es van presentar el rei i la reina, amb el seu seguici, que van oferir tot un espectacle. Els Carnestoltes van criticar la “llei seca” que s’ha imposat per la rua, que és una de les altres novetats d’enguany, consensuat conjuntament amb Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, i van incitar als presents “a beure sempre”. Seguidament, els Carnestoltes de l’any passat, Trikiblavós i Trakablavera, de la colla Blaus & Cia, els hi van entregar la vara de comandament.

carnestoltes01carnestoltes02carnestoltes03carnestoltes04carnestoltes05carnestoltes06carnestoltes07carnestoltes08carnestoltes10carnestoltes11carnestoltes15carnestoltes16carnestoltes17

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament