Una cercavila obre el Carnaval

La colla carnavalesca Les Castanyes Voladores de Santa Cristina d’Aro, que enguany compleix 20 anys, ha decidit organitzar avui dissabte una cercavila com a acció prèvia a la presentació del Carnestoltes, que aquesta edició assumeix, i del sopar popular. La cercavila, que comptarà amb la companyia musical de The Fantastic Irlastic Band, començarà a les 19 hores i transcorrerà pel carrer Teulera, que és el vial més important del la població. Seguidament, la comitiva anirà a l’Espai Ridaura, on a les 21 hores tindrà lloc la presentació del Rei/na Carnestoltes 2020.

Després de la presentació, que Les Castanyes Voladores exerceixen per quarta vegada, la festa carnavalesca continuarà amb el tradicional sopar popular, al qual hi assistiran unes 300 persones. Els tiquets es poden adquirir a la perruqueria Tote i al watsapp 635 11 83 25. Seguidament hi haurà el show de les colles locals, amb premis a les millores coreografies, i acabarà amb un gran ball de Carnaval, amb entrada gratuïta, amenitzat pel conjunt Tutú Keké.

L’altre gran moment del Carnaval de l’Amistat és la rua, que enguany presenta dues novetats importants. Per un costat, comptarà, per primera vegada, amb premis econòmics. S’han creat 9 premis amb un total de 2.950 euros. I per l’altre costat, durant la rua, acordat juntament amb Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro, no es podrà consumir, tenir a la vista i/o exhibir-se amb begudes alcohòliques. A més, el nou govern també ha decidit treure a concurs el cartell del Carnaval, que ha guanyat la jove cristinenca Marina Aviñó Camús.

mascara01