La Caminada per la Igualtat, 7 de març

La III Caminada per la Igualtat de la Vall d’Aro, que organitzen els serveis que treballen la igualtat de gènere dels ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro, tindrà lloc el dissabte 7 de març. El punt de sortida serà a la plaça de Catalunya, davant l’Ajuntament nou, a les 9 del matí, i acabarà als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, passant per la Via Verda del Carrilet. L’objectiu de la caminada, que es fa dins del Dia Internacional de les Dones, que és el 8 de març, es visualitzar la tasca de prevenció i sensibilització envers la igualtat de gènere que es porta a terme des dels tres municipis. L’any passat van fer la caminada unes 350 persones, quan a la primera ho van fer més de 200.

Com en les dues edicions anteriors, la passejada és gratuïta, però es demana a les persones interessades s’inscriguin prèviament. La inscripció, que s’obre avui, es tancarà l’1 de març. El recorregut, d’uns 7 quilòmetres, passarà seguint l’antiga línia ferroviària del Carrilet, actualment convertida en Via Verda, de la qual, en la primera edició, es va commemorar el 125 aniversari de la seva posada en servei del trenet. Abans de la sortida, es donarà un obsequi a les 300 primeres persones inscrites i a la meitat del mateix, davant l’IES Ridaura, a Castell d’Aro, es facilitarà un esmorzar.

En arribar a Sant Feliu hi haurà una audició de sardanes. Com l’any passat, hi haurà un servei d’autobús, amb places limitades i prèvia inscripció, per poder retornar al lloc de sortida. La sortida del bus serà a les 12 del migdia. A part dels serveis que treballen per la Igualtat de gènere, la caminada compta amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat, l’Associació de Dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda, l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, les Violetes, Creu Roja, Fogons d’Aro, supermercat Esclat, Haribo i Associació Amics de la Sardana de Sant Feliu.

Inscripcions: https://forms.gle/1u9WpxtoWYpkwRHu7

+ info al Punt d’Igualtat: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 637889203

diadelesdones caminada