Recaptació de La Marató: 1.759,80 euros

El municipi de Santa Cristina d’Aro ha recaptat un total de 1.759,80 euros per al projecte solidari i de conscienciació de La Marató de TV3 del 2019. La recaptació, segons s’ha fet saber en una junta de govern recent, prové de les sis activitats que es van programar al llarg del mes de desembre passat per a la recerca científica sobre les malalties minoritàries. La Marató d’aquest any, segons s’ha sabut aquesta setmana,  estarà destinada a les malalties mentals, que afecten a un 25% de la població en algun  moment de la vida.

L’aportació més important ha estat la provinent del Concert de Nadal, organitzada des de l’àrea de Cultura el 28 de desembre, amb 936,12 euros. El Concert de Nadal, que va congregar unes 300 persones a l’Espai Ridaura, va comptar amb la participació de les tres entitats locals del municipi,  Escola Municipal de Música, coral Santa Cecília i Gospel d’Aro, que actuaven per primera vegada junts en un concert, i de sis artistes solistes convidats, entre els quals hi havia la soprano i regidora de Cultura, Tina Gorina,

Però també han estat importants les recaptacions de les altres activitats, organitzades i/o gestionades des de l’àrea de Festes. En total, cinc activitats, que han donat una suma total de 823,68 euros. La primera activitat programada per a La Marató va ser el sorteig de la panera solidària, el 7 de desembre, que va recollir 181,70 euros. Tres dies més tard es va fer, organitzat pel Club Patí Cristinenc, un sorteig de material de patinatge, que va recaptar 155 euros. El 14 de desembre es va fer encistella per la Marató, a través del Club Bàsquet Cristinenc, que va col·lectar 215,32 euros. El dia següent es va fer, a iniciativa de l’associació de dones de Santa Cristina Ermessenda, la Caminada per la Marató, aconseguint 181,10 euros. I, finalment, el 18 de desembre es va fer el Festival de Nadal de l’escola Pedralta, amb una caixa de 90,56 euros.

concertdenadal01

caminadamarato02