Sortida guiada pel patrimoni de Solius

L’Associació de dones Ermessenda de Santa Cristina d’Aro, amb el suport de l’Ajuntament, organitza una sortida guiada pel patrimoni cultural i natural al voltant del terme de Solius, entre el monestir i Sant Baldiri. La ruta tindrà lloc el 25 de gener a les 9 del matí, amb punt de trobada a la plaça Catalunya, per anar amb vehicles fins a Solius per iniciar l’excursió. La ruta comptarà amb el guiatge de Jordi Gaitx, arxiver de Santa Cristina, i de David Segarra, regidor de Medi Ambient de Santa Cristina.

Durant la sortida es passarà per la Cova dels Moros (prehistòric), el forn romà (ibèric), el menhir Can Llaurador (prehistòric), el poblat de Plana Basarda (ibèric) i l’ermita de Sant Baldiri (modern). Gaitx farà una explicació de cada element històric, com també de la documentació que s’ha conservat d’ells. D’altra banda, Segarra ho complementarà amb explicacions dels elements naturals que aniran trobant durant l’excursió. La ruta es preveu acabar a les 15 hores i els participants poden quedar-se a un dinar al restaurant Can Barnés, al preu de 17 euros per persona.

Per participar a la ruta patrimonial cal fer inscripció: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 667 980 085.

rutahistorica01