Convocat V Concurs de Microrelats

El Punt d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro convoca el V Concurs de Microrelats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones. La gran novetat d’aquesta edició és que es poden presentar obres en castellà i català. La temàtica d’enguany se centra en la diversitat de les dones: “Dones d’arreu. Dones i diversitat d’origen nacional, ètnic, cultural, religiós, etc.”, ja que s’emmarca en el projecte que es va iniciar al novembre titulat “Cristinenques d’arreu”. Els treballs, un per autor/a, que han de tenir un mínim de 14 anys, s’han de presentar presencialment o per correu postal al Punt d’Igualtat entre el 8 de gener i el 10 de febrer. El lliurament dels premis es farà el 6 de març a l’Espai Ridaura. L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, que compta amb la col·laboració de l’Associació de dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda, la biblioteca municipal Baldiri Reixac, l’hotel Mas Tapiolas i l’Institut Català de les Dones de la Generalitat, es reserva el dret de publicar o difondre els treballs presentats al concurs.

Els microrelats, que han de ser originals i inèdits, han de tenir una extensió màxima de 300 paraules. S’han de presentar en suport paper, format DINA4, tipus de lletra Arial i cos 12, a doble espai i una sola cara (1 original i 1 còpia). Se signarà amb pseudònim i s`inclourà en un sobre, en el qual hi haurà la capçalera “5è Concurs de microrelats de Santa Cristina d’Aro” i el títol de l’obra. Aquest sobre, l’acompanyarà un sobre menor tancat amb el títol de l’obra i el pseudònim, que inclourà a l’interior les dades de l’autor/a: nom, cognoms, pseudònim, adreça, telèfon, correu electrònic, DNI/NIE o passaport i data de naixement.

El jurat estarà format per personal tècnic i referents polítiques de les àrees d’Igualtat i de Biblioteca i una representant de l’Associació Ermessenda. Hi ha tres premis: primer premi, una tauleta (valorada en 350 euros), una entrada per a dues persones a l’spa de l’hotel Mas Tapiolas i un xec de 75 euros per la compra de llibres; segon premi, una entrada per a dues persones a l’spa de l’hotel Mas Tapiolas i un xec de 75 euros per la compra de llibres, i tercer premi, una panera de fruita de km0 (valorada en 30 euros) i un xec de 75 euros per la compra de llibres. El jurat pot declarar els premis deserts.

microrelats01microrelats02microrelats03microrelats04microrelats05microrelats06