Sortida jove a la neu, a la Molina

Les àrees de Joventut dels Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro han programat per al dissabte 1 de febrer una sortida a la neu, a la Molina. La sortida, que compta amb 25 places, és una activitat de lleure dirigida a joves a partir de 12 anys. Des de Santa Cristina, el viatge sortirà de la parada de bus del costat del supermercat Esclat, a les 7,30 hores, i l’arribada es preveu a la parada de bus de davant el supermercat Dia, a les 19,15 hores. Les inscripcions a la Molina es poden fer a partir d’avui dimarts 7 de gener, i fins al 27 del mateix mes, a l’enllaç ttps://formaciosantacristina.azurewebsites.net/Curs/Details/479.

La participació és lliure i a títol individual. Cal portar la tarja sanitària original i el DNI/NIE. El preu de la sortida inclou el transport i el forfet d'esquí/snow/raquetes amb assegurança. El preu, però, no inclou el lloguer del material d'esquí/snow ni els àpats. Hi poden participar menors d’edat, a partir de 12 anys, sempre i quan els seus pares i/o tutors els autoritzin a marxar sols i se’n facin responsables. L’organització posa a disposició de l’activitat el tècnic i les educadores de l'àrea de Joventut per acompanyar els i les joves, però no es fan responsables legals dels menors d'edat. En el moment de fer la inscripció, els pares i/o tutors legals de la persona participant donen el seu consentiment i l'autoritzen a participar de l'activitat.

Més Informació: Zona Jove. Carrer Doctor Casals nº 45 (baixos). Telèfons 606 46 95 84 / 972 83 79 18 (Horari d'atenció per a consultes i/o ajuda per fer la inscripció: els dijous de 16:00 a 20:00h) o a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

sortidalamolina