caenfrdeitptrues

Inscripcions al Mercat de 2ª Mà

L’àrea de Mercats a la Via Pública de Santa Cristina d’Aro obre demà dimarts, 3 de setembre, de les 8 del matí a les 3 de la tarda, les inscripcions per poder parar al Mercat de Segona Mà del municipi durant el primer trimestre del 2020 o per a tot l’any 2020. La inscripció per aconseguir la llicència només es pot fer a través de la pàgina web del Mercat de Segona Mà: http://www.mercatsegonamasantacristinaro.blogspot.com.es/ a l’apartat d’Inscripcions. El Mercat de Segona Mà es fa cada primer diumenge de mes, entre les nou del matí i les dues de la tarda, a l’entorn de l’Espai Ridaura.

Segons el procediment d’admissió, tindran preferència els empadronats al municipi. A més, els números de taula s’assignaran per ordre d’inscripció i fixant la ubicació de la parada, per la qual cosa no es podrà escollir el seu emplaçament. El dia 6 de desembre es comunicaran als peticionaris si la seva petició ha estat acceptada. A partir d’aquí, els inscrits hauran de fer el pagament entre el 12 i 13 de gener al número de compte que se’ls informarà. El preu és de 6 euros per mòdul i mes (tres metres d’ample per dos de fondària). L'Ajuntament es reserva el dret a no admetre al mercat aquells participants que no reuneixin les condicions fixades.

Per més informació sobre les Normes de Funcionament que regeixen el Mercat consultar:  http://www.mercatsegonamasantacristinaro.blogspot.com.es/p/funcionament.html

INFORMACIÓ I CONTACTE:  972837010 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

mercatsegonamainscripcions

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament