caenfrdeitptrues

Joventut de Santa Cristina posa a disposició dels estudiants les sol·licituds de beques

La regidoria de Joventut i Serveis Socials de Santa Cristina d’Aro posa a disposició dels alumnes del municipi el servei de sol·licitud de beques per als ensenyaments obligatoris i postobligatoris que anualment convoca el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports. Les beques van dirigides a l’alumnat de primària i secundària (només alumnes amb necessitats específiques), de formació professional, de batxillerat i d’estudis universitaris.

Per poder-les sol·licitar o davant qualsevol dubte o aclariment poden contactar amb Joventut a partir del 16 d’octubre. Pot ser trucant als telèfons 606 46 95 84 / 972 83 79 18 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. D’altra banda, l’àrea cristinenca anirà a l’institut d’ensenyament secundari Ridaura, que es troba a Castell d’Aro, per ajudar als estudiants a tramitar les beques. En concret, el servei estarà ubicat a la biblioteca del centre secundari els dies 16, 18, 20, 23, 25, 27 i 30 de setembre, de les 10,15 a les 10,45 del matí.

Per tramitar les beques cal:

*Còpies dels NIF / NIE dels membres de la unitat familiar.

*Número de compte bancari en el qual vols rebre la beca, del qual n’has de ser titular o cotitular.

*Si sou família nombrosa o el sol·licitant o algun dels seus germans és discapacitat, necessitareu una còpia del document que reconegui aquestes circumstàncies ja que us sol·licitarà alguna de les seves dades.

*Si vols sol·licitar l’ajut de residència, necessitaràs tenir a mà el contracte de lloguer (en el qual ha de figurar el NIF / NIE de l’arrendador / arrendatari / s). Si encara no saps les dades del domicili, hauràs d’enviar amb posterioritat el contracte a la unitat de beques.

El termini de presentació de les sol·licituds de beca canvia, segons l’alumnat. Així, els de necessitats específiques d’ajuda educativa acaba el 26 de setembre; els d’estudis no universitaris (cicles formatius i batxillerat), l’1 d’octubre, i els d’estudis universitaris, el 15 d’octubre.

Les convocatòries: 

PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA (NOMÉS ALUMNAT AMB NECESSITATS ESPECÍFIQUES)

FORMACIÓ PROFESSIONAL (CFGM / CFGS)

BATXILLERAT

ESTUDIS UNIVERSITARIS

bequesjoventut

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament