caenfrdeitptrues

Joventut de Santa Cristina d’Aro programa per aquest curs 15 tallers, 7 cursets i 5 sortides

L'àrea de Joventut de Santa Cristina d'Aro ha programat per AQUEST curs 2019-2020 un total de 15 tallers, 7 cursos i 5 Sortides. Per poder-hi participar, tot i que MOLTS són Gratuïts, calç Fer la inscripció, ha va seguir presencial o on-line. L'àrea de Joventut és Troba a la Zona Jove, que actualment ocupa aa a a els baixos del número 45 del carrer Doctor Casals, Davant de la plaça President Irla. L'horari de la Zona Jove, que Abans és trobava a l'pavelló d'esports, és l'habitual: Tots els matins de dilluns a divendres de 10 a 13,30 hores, ia aa a els dilluns, dimecres i dijous a la TRIGA de 16 a 20 hores. A l'MATEIX temps del canvi d'Ubicació, també s'a canviat el web, que és: https://joventut.santacristina.cat/

D'Altra banda, Joventut ofereix gener sèrie de projectes i serveis que van des del lleure i l'oci a la cultura i la salut, passant per l'ocupació, l'Associacionisme i la participació, la mobilitat o la formació. Per a Dubtes i consultes posar-se en contacte amb l'àrea de Joventut al 972 83 79 18-606 46 95 84 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Dels 15 tallers programats, Tots ELLS Gratuïts, encara que calç Fer 1 inscripció presencial, aa a els primers començaran el mes d'octubre amb 1 correjocs i esport a la plaça President Irla i 1 Altre de maquillatge especial Halloween. A partir d'aquí, cada mes S'HAN programat tallers Fins al mes de juliol, a excepcions del taller d'capgrossos, que Anira del gener al juliol. Aixi, a l'Llarg de este curs hi haura tallers culinaris (pizza artesana o maki sushi), de karaoke no sexista, d'Assetjament, de fotografia, de carnaval o d'adorns de Nadal.

Respecte als cursets, a nivell trimestral, la majoria d’ells, quatre, van adreçats a aprendre anglès, ja sigui a nivell inicial, intermig (2 grups) o avançat. I després hi ha el curset de percussió per a la colla jove Percunautes. Tots ells comencen el mes d’octubre i acaben el juny. A nivell no trimestral hi ha el curs de Primers Auxilis Bàsics Atenció Sanitària Immediata I, de 30 hores i que es farà entre el 6 i el 9 d’abril. I després hi ha dos cursos gratuïts: el de Teatre i gènere, el 5 de març, i el de Manipulació d’Aliments, el 25 de març. Per a la realització dels diferents cursos s’ha establert un nombre mínim d’alumnes.

Respecte a les Sortides, per AQUESTA nova temporada és n'han programat quatre: Sortida jove a la neu, a l'Molina, l'1 de febrer; Sortida jove de Setmana Santa, del 6 al 8 d'abril; sortida a Port Aventura, el 16 de maig, i Sortida jove al Parc Aquadiver, el 20 de juny.

zonajove00zonajove cursetszonajove Sortideszonajove tallers

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament