caenfrdeitptrues

Romanyà de la Selva celebra aquest diumenge la seva festa major amb llibre inclòs

Romanyà de la Selva, un dels quatre nuclis que integren el municipi de Santa Cristina d'Aro, celebra AQUEST diumenge, 8 de setembre, su festa major. La festa començarà a les 9 del matí amb la ruta de senderisme El bosc dels gegants. La ruta, que dura unes Dues hores i és apte per a tota la família, tindrà el punt de sortida a l'aparcament del centre de Romanyà. A les 11 del matí, a la plaça de l'Esglèsia, tindrà lloc la presentació del nou volum, el Sisè, de la col·lecció Temes Cristinencs, "Romanyà de la Selva. El Terme forestal de Santa Cristina d'Aro ", que impulsa l'Arxiu Municipal de Santa Cristina d'Aro.

La presentació del llibret Anira A càrrec de la regidora de l'Arxiu, Tina Gorina, i dels autors i coordinadors del llibret. Els autors de l'quadern, que és distribuirà gratuïtament a Diferents punts d'atenció pública de l'Ajuntament, són Francesc Aicart, Gerard Bussot, Dolors Codina, Xavier Cortadellas, Albert Gamundi, Glòria Jara, Elvis Mallorquí, Albert Martí, Xavier Niell, Jaume Ramot i David Segarra, sota la coordinació de Miquel Correyero i Jordi Gaitx (arxiver municipal).

Després de la presentació de l'nou volum, cap allà a les 11,45 hores, la coral local Santa Cecília oferirà 01:00 concert. Mitja hora més tard, tindrà lloc l'ofici solemne. I ben seguit de la missa, A la mateixa plaça, mitja audició de sardanes d'estiu A càrrec de la cobla La Principal de l'Escala. Paral·lelament hi Hi haurà un aperitiu per a tothom.

Aquesta és la darrera festa  dels quatre Nuclis que integren el municipi de Santa Cristina d'Aro. La primera  festa  és va fer a Solius, al mes de maig pasado. El mes de juliol és va Fer la de Santa Cristina. I el mes pasado és va Fer la de Bell-lloc, dedicada a Santa Maria.fmromanya programa2

festamajorromanya19

 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament