caenfrdeitptrues

Gran èxit del concert del Quartet Gerhard al festival de Santa Cristina d’Aro

L’església de Santa Cristina d’Aro es va omplir de públic dissabte a la nit per gaudir del concert del Quartet Gerhard, dins del Festival de Música del municipi, Concerts d’Aro. La formació catalana, integrada pels violinistes Lluís Castán i Judit Bardalet i els violoncelistes Miquel Jordà i Jesús Miralles, van interpretar peces clàssiques, però també de contemporànies, com el “Segon quartet” de Philip Glass. També van interpretar “Adagio per a cordes”, de Samuel Barber, “Quartet número 15”, de Franz Schubert o els alexandrins de Blaise Pascal.

El programa de Concerts d’Aro continua demà dimecres 28 d’agost amb el concert de la pianista Alba Ventura, que dedicarà el concert a Alicia de Larrocha per celebrar els 10 anys de la seva mort. I es clourà el 31 d’agost amb un recital de cant i piano amb Mercedes Gancedo i Francisco Poyato, dos dels noms més importants del Lied, amb un repertori català, de cabaret i de cançons argentines.

Concerts d’Aro es van encetar el mes de juny amb un concert del duet Lyon, format per Marta Torres (flauta) i Maria Gibert (arpa), que va servir per fer la presentació oficial del programa d’enguany. A més, el passat 11 d’agost, el músic i divulgador Joan Vives va oferir una conferència amb el títol "La música catalana del modernisme al noucentisme (De Granados a Toldrà)".

quartetgerhard01quartetgerhard02quartetgerhard03

 

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament