caenfrdeitptrues

Llibre, exposició i espectacle poètic-musical en la VII Literatura a la fresca de Santa Cristina

Un llibre, una exposició i un espectacle poètic-musical integren els actes programats de la VII edició de Literatura a la fresca, que organitza la biblioteca municipal Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro. Literatura a la fresca, que es fa al llarg d’aquesta setmana, es concreten en dos actes de petit format que es fan al pati de l’equipament municipal i serveixen de prèvia del programa de la festa major del municipi.

El primer acte tindrà lloc demà dimecres, 10 de juliol, a les 20,30 hores, amb la presentació del llibre “Quan calmin els mals vents, tornaré”, de Pilar Francès. L’acte comptarà amb la presència de Francès, com també de l’historiador i arxiver municipal, Jordi Gaitx. El llibre explica les vivències de l’avi de l’autora durant la Guerra Civil, l’exili del 1939, els camps de refugiats i la lluita per la supervivència.

A més del llibre, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica del concurs sobre “Avis i néts/es: complicitats?”, que ha organitzat la pròpia biblioteca, amb l’entrega dels corresponents premis als guanyadors. La mostra es podrà veure fins al 30 d’agost en horari df’atenció al púlic de la biblioteca.

El segon acte, amb l’espectacle poètic-musical “Espais enllà: la literatura catalana en un clik” , tindrà lloc divendres, 12 de juliol, també a les 20,30 hores. L’espectacle, produït per Espais Escrits i creat i interpretat per l’actriu Gemma Sangerman, posa al descobert el mapa literari català. Durant l’actuació es llegeixen textos dels nostres clàssics, acompanyada de fotografies dels autors i dels paisatges, combinat amb l’audició de poemes musicats. Sangerman és professora de dicció de l’Institut del Teatre,

 

 

fresca01

Subscriure's

Subscriu-te als butlletins de l'Ajuntament i rebràs les notícies al teu correu electrònic...

Twitter

Facebook Ajuntament